HepatoSuport Naturalis - sanatatea sistemului hepato-biliar X 30 capsule

3 la preț de 2
HepatoSuport Naturalis - sanatatea sistemului hepato-biliar X 30 capsule
Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2023. Nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

HepatoSuport Naturalis - sanatatea sistemului hepato-biliar X 30 capsule - Catena

Suplimentul alimentar HepatoSuport de la Naturalis cu un amestec de extracte de Armurariu si de Anghinare contribuie la mentinerea sanatatii ficatului prin protejarea celulei hepatice, la favorizarea productiei de bila si sustinerea digestiei.

Ingredientele bioactive care stau la baza formularii acestui supliment alimentar furnizeaza nutrienti esentiali necesari pentru mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar.

Ingrediente si beneficii

Silimarina din fructele de Armurariu (Silybum marianum) protejeaza ficatului împotriva factorilor agresori (poluanti, substante chimice, alcool) si pastrareza integritatea si functionarea normala a ficatului si a sistemului de drenaj biliar.

Silimarina nu are efecte secundare în cazul unei administrari îndelungate si poate fi folosita mai ales de catre persoanele care lucreaza în mediu toxic sau care sunt expuse factorilor hepatotoxici (alcool, medicamente hepatotoxice)

Extractul de Armurariu contribuie la detoxifierea ficatului, ajuta la mentinerea functiei hepatice si promoveaza digestia si purificarea organismului.

Anghinarea (Cynara scolymus) ofera suport pentru detoxifierea organismului, ajuta la eliberarea sucurilor digestive si contribuie la confortul intestinal. De asemenea, Anghinarea ajuta la mentinerea unui nivel normal al lipidelor în sânge, pentru sanatatea aparatului cardiovascular.

Silimarina si cinarina au efect de protectie a celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ, de eliminare a substantelor toxice de la nivelul acestora, de stimulare a capacitatii normale de excretie a bilei, precum si de mentinere a concentratiilor normale ale colesterolului sangvin.

Doze si mod de utilizare:

Câte 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale. Dozele pentru copii vor fi recomandate de catre medicul pediatru sau medicul de familie.

Atentionari:

A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

A nu se utiliza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului sau farmacistului înaintea utilizarii suplimentului alimentar.

Administrarea acestui supliment în perioada de sarcina sau alaptare se face numai la recomandarea medicului.

A se consuma, de preferinta, înainte de sfârsitul perioadei înscrise pe ambalaj (EXP).

A se pastra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

 


PRODUSE RECOMANDATE

 • 3 la preț de 2
  Naturalis Rehidrafort portocala-lime x 20 tablete eff.

  Naturalis Rehidrafort portocala-lamaie X 20 comprimate efervescente

  Naturalis Rehidrafort are rolul de a contribui la restabilirea echilibrului electrolitic, prin compensarea rapida a pierderii de minerale si lichide. Datorita compozitiei echilibrate de ingrediente active,…

 • 3 la preț de 2
  Naturalis AquaSlim x 30 caps.

  Naturalis AquaSlim X 30 capsule

  AquaSlim, de la Naturalis, datorita combinatiei de zinc, crom si a celor 9 extracte din plante are o actiune complexa, ajutand la pierderea in greutate, la detoxifiere si la eliminarea excesului de apa…

 • 3 la preț de 2
  Naturalis ArtroSuport colagen lamaie x 14 plicuri

  Naturalis ArtroSuport colagen lamaie X 14 plicuri

  Naturalis ArtroSuport Colagen, aroma de lamaie sprijina sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor. Recomandari Naturalis ArtroSuport Colagen • pentru buna functionare a articulatiilor…

 • 3 la preț de 2
  Naturalis ArtroSuport colagen ananas x 14 plicuri

  Naturalis ArtroSuport colagen ananas X 14 plicuri

  Naturalis ArtroSuport Colagen ananas sprijina sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor. Recomandari Naturalis ArtroSuport Colagen pentru buna functionare a articulatiilor (sold, genunchi,…

 • 3 la preț de 2
  Naturalis ArtroSuport colagen portocala x 14 plicuri

  Naturalis ArtroSuport colagen portocala X 14 plicuri

  Naturalis ArtroSuport Colagen aroma de portocala sprijina sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor. Indicatii Naturalis ArtroSuport Colagen • pentru buna functionare a articulatiilor…

 • 3 la preț de 2
  Naturalis Coenzima Q10 + Omega 3 x 30 cps.

  NATURALIS Coenzima Q10 + Omega 3 X 30 capsule

  Naturalis Coenzima Q10 + Omega 3, datorita acizilor grasi EPA si DHA din compozitie, contribuie la functia normala a inimii.*  Recomandari Coenzima Q10 + Omega 3 pentru mentinerea sanatatii sistemului…


CELE MAI RECENTE ARTICOLE