Ibalgin forte 400mg X 12 comprimate filmate


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza fara reteta

Alege farmacia

Ibalgin forte 400mg X 12 comprimate filmate - Catena

Ibalgin este un medicament care face parte din clasa antiinflamatoarelor si antireumaticelor nesteroidiene, derivati de acid propionic care contine ibuprofen.

Ibalgin este indicat pentru:

- tratamentul afectiunilor reumatismale acute sau cronice: reumatism articular inflamator sau degenerativ, reumatism extraarticular;

- tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase: cefalee, migrena (tratament si profilaxie), dureri dentare, dismenoree, dureri osteo-articulare si musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxatii, entorse);

- tratamentul simptomatic al febrei.

Doze si mod de administrare

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani: se administreaza initial 200 - 400 mg ibuprofen, apoi, daca este necesar, doza se poate repeta la intervale de 4 ? 6 ore, fara a depasi doza maxima de 1200 mg ibuprofen.

Comprimatele filmate se inghit intregi, cu un pahar cu apa, preferabil in timpul meselor.

Se recomanda ca durata tratamentului sa nu depaseasca 7 zile.

Daca, in cazul adolescentilor (cu varsta peste 12 ani), administrarea acestui medicament este necesara pentru mai mult de 3 zile, sau daca simptomele se agraveaza, trebuie sa va adresati unui medic.

 

Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa luati Ibalgin Forte cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE