Isomar Spray pentru nas cu acid hialuronic, 100ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Isomar Spray pentru nas cu acid hialuronic, 100ml - Catena

Isomar Spray pentru nas cu acid hialuronic decongestioneaza in mod natural si favorizeaza o rapida usurare in cazul nasului infundat. Ajuta drenarea secretiilor mentinant curatenia narinelor si favorizand respiratia.

Beneficii Isomar Spray pentru nas cu acid hialuronic:

Solutie hipertonica de apa de mare din Parcul Marin Cinque Terre.

Are o dubla actiune pentru starea de bine a cailor respiratorii:

1. Apa de mare in stare pura, decongestionanta in mod natural si fluidifianta, favorizeaza o rapida usurare in cazul nasului infundat. Ajuta drenarea secretiilor mentinant curatenia narinelor si favorizand respiratia.

2. Acidul hialuronic mentine mucoasa moale si confera produsului o activitate de protectie celulelor deshidratate reducand riscul uscaciunii si aparitiei microleziunilor in interiorul narinelor ce pot apare in cazul racelilor puternice, rinitelor alergice sau sinuzitelor.

Raceli, bronsite, sinuzite, alergii, chiar si la polen. Produsul poate fi utilizat de mai multe ori pe zi in functie de necesitati. Este recomandat fie adultilor, fie copiilor peste 12 luni.

Produsul NU produce dependenta, nu degradeaza mucoasa, nu produce supradozare si poate fi utilizat si in timpul sarcinii. Datorita acidului hialuronic este indicat chiar si pentru tratamente frecvente.

Ingrediente Isomar Spray pentru nas cu acid hialuronic:

Apa de mare hipertonica (concentratia in saruri naturale a apei de mare in jur de 3%), hialuronat de sodiu. Gaz propulsor inert: Azot.

Nu contine nici conservanti, nici coloranti.

Mod de utilizare Isomar Spray pentru nas cu acid hialuronic:

Pentru o corecta utilizare, introduceti in mod delicat tija aplicatoare. Introduceti delicat aplicatorul in narina si efectuati 2-3 pulverizari in fiecare narina. Lasati solutia sa actioneaze cateva secunde inainte de a sufla nasul. Produsul este mereu usor de utilizat datorita noii tehnologii de pulverizare 360 grade spray. Poate fi utilizat in diverse pozitii pentru efectuarea unei spalari mai complete si rapide in pozitie verticala: permite o mai buna ajungere a solutiei in interiorul narinei pentru o curatare rapida si completa.

Orizontal: pentru a se aplica copiilor peste 12 luni in pozitie de stat pe spate sau celor cu un echilibru dificil. Produsul poate fi inclinat in diverse directii. Dupa utilizarea produsului scoateti si spalati aplicatorul cu apa si uscati-l. Daca disconfortul persista consultati medicul de familie sau specialistul.

Se recomanda sa nu utilizati produsul mai mult de doua saptamani de tratament.

Atentie!

Recipient sub presiune ce poate exploda in cazul expunerii la incalzire. A se tine departe de caldura, suprafete calde, flacara, scantei, sau alte surse ingnifiante. Nu fumati in apropiere, nu perforati si nu deteriorati nici dupa utilizare, protejati impotriva razelor soarelui, nu expuneti produsul la temperaturi peste 50 grade celsius. Nu tineti la indemana copiilor. Utilizati produsul exclusiv pentru recomandarile existente. Copiilor peste 12 luni li se aplica de catre parinti. Lipsa integritatii ambalajului poate aduce modificarei caracteristicilor functionale. Nu utilizati dupa data scadentei. Pastrati la o temperatura intre 5 si 25 grade celsius. In unele cazuri, produsul poate produce minime iritatii.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Mucus in scaun – cauze si afectiuni asociate
  Mucus in scaun – cauze si afectiuni asociate

  Prezenta unei cantitati mici de mucus in scaun este normala, asta deoarece intestinele il produc in mod natural. Mucusul „captuseste” tractul digestiv si creeaza un strat protector impotriva…

 • Esofag Barrett – informatii, simptome, cauze, complicatii
  Esofag Barrett – informatii, simptome, cauze, complicatii

  Fenomenul denumit esofag Barrett constra intr-o modificare a mucoasei esofagului (tubul prin care alimentele ajung in stomac). Afectiunea este mai frecventa la persoanele cu reflux gastroesofagian, dar…

 • Operatie hemoroizi, informatii utile
  Operatie hemoroizi, informatii utile

  In termeni medicali, aparitia hemoroizilor poarta numele de boala hemoroidala. Venele dilatate care pot aparea la nivelul rectului si al anusului si care se aseamana cu niste pernute vasculare sau saculeti…

 • Lanolina, un ingredient minune pentru pielea uscata
  Lanolina, un ingredient minune pentru pielea uscata

  Lanolina este un ingredient natural indicat pentru pielea uscata. Este produsa de glandele sebacee ale oilor si este cunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si emoliente. Lanolina este adesea folosita…