Kitul complet pentru raceala si gripa de la Catena

Kitul complet pentru raceala si gripa de la Catena Kitul complet pentru raceala si gripa de la Catena

Ultima actualizare: 09 noiembrie 2021

Toamna este momentul cand se instaleaza raceala si gripa. Factorii de mediu, ca temperatura scazuta, umiditatea crescuta si presiunea atmosferica oscilanta, fiind favorizanti in aceasta perioada. Raceala si gripa apar pe un fond imunitar slabit si au manifestari comune ca tusea, durerile in gat, nasul infundat, oboseala si febra. Netratate sau tratate necorespunzator, raceala si gripa pot duce la complicatii la nivelul aparatului respirator ca viroze severe, bronsite sau, in cazuri mai grave, chiar pneumonie. In fata racelii si a gripei, sistemul imunitar ne devine cel mai bun aliat. Motiv pentru care, mai mult ca niciodata, in sezonul rece trebuie sa-i acordam importanta necesara.

Raceala si gripa?  Invingeti boala cu aliati puternici

Un boost de imunitate

Atunci cand vine vorba despre raceala si gripa deficitul de vitamina D, C si Zinc este un factor favorizant.

Vitamina D este o vitamina liposolubila, produsa la nivelul pielii dupa expunerea la razele soarelui. Varsta inaintata, supraponderalitatea, lipsa pestelui din alimentatie, expunerea limitata la soare, desfasurarea majoritatii activitatilor in interior, sunt doar cativa dintre factorii de risc comuni care pot duce la deficienta de vitamina D.

Zincul joaca si el un rol important in sustinerea sistemului imunitar si este vital pentru rezistenta organismului la infectii.

Scaderea nivelului de vitamina C din organism reduce imunitatea, marind vulnerabilitatea organismului la raceala si gripa si la anumite infectii. Organismul uman nu isi poate sintetiza singur vitamina C si, tocmai de aceea, trebuie sa si-o procure din alimente sau din suplimente alimentare. Facand parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa), vitamina C se elimina in cantitaĊ£i mari din organism.

ImunoSuport Ultra contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, datorita combinatiei de vitamina D(50 mcg/2000 UI), vitamina C(500 mg) si zinc( 10 mg), care actioneaza sinergic.

Gatul iritat si confortul cailor respiratorii

Seleniul, zincul, vitaminele C si D si extractul de soc au rolul de a intari organismul prin contributia pe care o au la buna functionare a sistemului imunitar. Extractul de flori de Lumanarica calmeaza gatul iritat si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii, alaturi de Extractul de radacina de Pelargonium sidoides.

ViroProtect Rapid are in compozitie o combinatie de 9 ingrediente active speciale, cu rol in mentinerea sanatatii organismului: seleniu, zinc, vitaminele C si D, rutin si extracte de Lumanarica, Soc, Pelargonium sidoides, salcie-alba. Seleniul, zincul, vitaminele C si D si extractul de soc au rolul de a intari organismul prin contributia pe care o au la buna functionare a sistemului imunitar. Extractul de flori de Lumanarica calmeaza gatul iritat si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii, alaturi de Extractul de radacina de Pelargonium sidoides. ViroProtect Rapid este un remediu/tratament pentru imunitate.

ViroProtect Rapid poate fi utilizat si ca tratament impotriva tusei sau ca remediu pentru gatul iritat.

Respiratie usoara

Apa de mare hipertonica este o solutie care contine o concentratie de sare mult mai mare decat cea care se gaseste in celulele corpului uman, ceea ce duce la reducerea inflamatiei mucoasei nazale. Aplicarea ei sub forma de spray nazal duce la decongestionarea nazala, curatarea mucoasei si a nasului.

Apa de mare hipertonica Aquamare contine apa de mare colectata din adancurile Oceanului Atlantic, bogata in minerale naturale. Apa de mare hipertonica Aquamare este o solutie a carei concentratie de sare este mult mai mare decat in celulele corpului uman, ceea ce reduce in mod natural umiditatea mucoasei nazale. Apa de mare hipertonica este recomandata pentru congestia nazala cauzata de infectii, sinuzita sau alergii. Apa de mare hipertonica dilueaza secretiile si vindeca mucoasa.

 

Farmacistul Catena va recomanda:

Naturalis ViroProtect Rapid, 10 plicuri

Naturalis ViroProtect Rapid, 10 plicuri

ViroProtectRapid este un supliment alimentar, cu rol…

Assista Aquamare spray nazal hipertonic, 100 ml

Assista Aquamare spray nazal hipertonic, 100 ml

Assista Aquamare spray nazal hipertonic este…

Naturalis ImunoSuport ULTRA X 30 tablete

Naturalis ImunoSuport ULTRA X 30 tablete

ImunoSuport Ultra contribuie la functionarea normala…