Cereale Nestlé® Mic dejun cu biscuiti, 250g, de la 6 luni

Te asteptam la cu sfaturi si recomandari

Cereale Nestlé® Mic dejun cu biscuiti, 250g, de la 6 luni - Catena

Formula de hrana Cereale Nestlé® Mic dejun cu biscuiti este un preparat pentru sugari pe baza de faina de biscuiti. Cutie de 250g; administrare de la 6 luni. 
 
Cereale Nestlé® Mic dejun cu biscuiti este o formula de hrana pe baza de grau, biscuiti si lapte, imbogatite cu nutrienti esentiali. 
 
Cerealele Nestlé® Mic dejun cu biscuiti sunt usor de preparat si datorita aportului lor nutritional, gustului delicat si texturii moi sunt adecvate pentru perioada de diversificare. 
 
Cerealele Nestlé® Mic dejun cu biscuiti contin fier, esential in dezvoltarea cognitiva normala a bebelusilor si copiilor. In plus, formula de hrana Cerealele Nestlé® Mic dejun cu biscuiti contine si Zinc, Vitamina C, Vitamina A si Vitamina D, care ajuta la buna functionare a sistemului imunitar.
 

Ingrediente Cerealele Nestlé® Mic dejun cu biscuiti

 
Faina de biscuiti (71,3%)[faina de grau (62,2%) partial hidrolizata, uleiuri vegetale (palmier, rapita, cocos, floarea soarelui), lapte praf degresat], lapte praf degresat (21,4%), maltodextrina, minerale (carbonat de calciu, fumarat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), vitamine [acid ascorbic (vitamina C), niacina (vitamina PP), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), mononitrat de tiamina (vitamina B1), pantotenat de calciu (vitamina B5), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), filochinona (vitamina K), acid folic (vitamina B9), biotina (vitamina B7), colecalciferol (vitamina D)], aroma (vanilina), culturi de Bifidus Lactis.
 

Alergeni Cerealele Nestlé® Mic dejun cu biscuiti

 
Produsul contine gluten si lapte. A nu se consuma de catre sugarii cu alergie la gluten sau laptele de vaca.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE