Hipp Comfort Formula de lapte speciala, +0 luni, 300g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Hipp Comfort Formula de lapte speciala, +0 luni, 300g - Catena

HiPP Comfort Formula de lapte praf speciala a fost conceputa pentru a acoperi nevoile nutritionale particulare ale copiilor cu burtici sensibile, care sufera de balonare, colici,dar si constipatie.

Produsul Comfort este ideal pentru cazurile de flatulenta, colici „de 3 luni” induse de lactoza si constipatie. Datorita compozitiei particulare,  HiPP Comfort regleaza digestia si inmoaie scaunul copilului dumneavoastra.

Acesta este un produs cu continut redus de lactoza si contine proteine hidrolizat, grasimi usor digerabile si proteine fragmentate.

Beneficii Hipp Comfort Formula de lapte speciala, +0 luni:

Comfort pentru cazurile de flatulenta, colici „de 3 luni” induse de lactoza si constipatie.

HiPP Comfort Formula de lapte speciala a fost conceputa pentru a acoperi nevoile nutritionale particulare ale copiilor cu burtici sensibile, care sufera de balonare, colici si constipatie.

Utilizati o formula de lapte speciala doar sub supraveghere medicala

Compozitia particulara a HiPP Comfort Formula de lapte speciala regleaza digestia si inmoaie scaunul copilului dumneavoastra

  • Grasimi cu structura speciala
  • Fibre dietetice prebiotice.
  • Continut redus de lactoza
  • Proteine hidrolizate
  • Grasimi usor digerabile
  • Proteine fragmentate (hidrolizate) - potrivit pentru copiii cu risc de alergii
  • Galacto-oligozaharide din lactoza

Ingrediente Hipp Comfort Formula de lapte speciala, +0 luni:

Uleiuri vegetale cu beta palmitat (ulei de palmier, ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), maltodextrina, lactoza, proteine din zer hidrolizate, amidon, fibre (galacto-ologozaharide din lactoza), ortofosfati de calciu, emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono- si digliceridelor acizilor grasi, clorura de potasiu,  mixtura de uleiuri continand LCP³ (ulei de peste, uleivegetal din mortierellaalpina), hidroxid de potasiu, clorura de magneziu, colina, hidroxid de sodiu, L-fenilalanina, L-tirozina, vtamina C, L-triptofan, taurina, inozitol, carbonat de calciu, vitamina E, sulfat feros, L-carnitina, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus ®5fermentum hereditum), niacina, acid pantotenic, oxid de zinc, vitamina A, sulfat de cupru, vitaminaB, vitaminaB, vitamina B, iodat de potasiu, sulfat de  mangan, acid folic, vitamina K, vitamina D, selenat de sodiu, biotina vitamina B.12 fara ingrediente modificate genetic grasimi cu structura speciala

Lactobacillus fermentum CECT5716 ulei de palmier ecologic, din culturi sustenabile, certificate de organisme decontrol independente.

Atentie!

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor.

OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata.

Decizia de introduce o formula de lapte trebuie luata doar la recomandarea medicului.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE