Tenofovir disoproxil Accord 245 mg x 30 comprimate filmate


Te asteptam in farmacie!

Verifica disponibilitate si rezerva

Tenofovir disoproxil Accord 245 mg x 30 comprimate filmate - Catena

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament, deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.

Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

Daca aveti intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra.

Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.

Daca Tenofovir disoproxil Accord a fost prescris pentru copilul dumneavoastra, retineti ca toate informatiile din acest prospect se adreseaza copilului dumneavoastra (in acest caz inlocuiti „dumneavoastra” cu „copilul dumneavoastra”).

        Ce este Tenofovir disoproxil Accord si pentru ce se utilizeaza

Tenofovir disoproxil Accord contine substanta activa tenofovir disoproxil. Aceasta substanta activa este un medicament antiretroviral sau antiviral, utilizat in tratamentul infectiei cu HIV sau cu VHB, sau in tratamentul infectiei cu ambele virusuri. Tenofovirul este un inhibitor nucleotidic de reverstranscriptaza, cunoscut in general ca INRT si actioneaza prin impiedicarea activitatii normale a unor enzime (in infectia cu HIV, reverstranscriptaza; in hepatita B, ADN polimeraza) care sunt esentiale pentru ca virusurile sa se poata inmulti. In infectia cu HIV, Tenofovir disoproxil Accord trebuie utilizat intotdeauna in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul infectiei cu HIV.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE