Milupa Bio 7 Cereale, de la 6 luni, 250g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Milupa Bio 7 Cereale, de la 6 luni, 250g - Catena

Milupa pune, de peste 90 de ani, toata grija si experienta in produse, astfel incat copilul sa aiba parte de o nutritie corespunzatoare in fiecare etapa de varsta. Acest lucru este important deoarece obiceiurile alimentare sanatoase se stabilesc incepand cu primii ani de viata. Acesta este motivul pentru care Milupa selecteaza cu atentie ingredientele provenite din culturi destinate nutritiei celor mici si le supune la inalte standarde de calitate si siguranta.

Milupa 7 cereale Bio contine cereale ecologice, adica provin din culturi in care nu s-au folosit ingrasaminte chimice. Dupa ce au fost recoltate cu grija, boabele cerealelor au fost macinate fin si transformate in fulgi delicati, pastrand totodata elementele nutritive de baza.

Cereale de calitate, potrivite in diversificare:

  • Ingrediente 100% ecologice;
  • Vitamina B1 pentru eliberarea de energie;
  • Fara zahar adaugat*;
  • Fara coloranti sau conservanti**;
  • Fara lactoza.

 

Cereale 99,99% (faina de grau ecologic 88,29%*, faina de ovaz ecologic 2,88%*,  faina de orz ecologic 1,764%*, faina de secara ecologica 1,764%*, faina de porumb ecologic 1,764%, faina de grau spelt ecologic 1,764%*, faina de orez ecologic  1,764%), vitamina B1 (mononitrat de tiamina). 

*cereale integrale

Declaratie nutritionala

Vitamine si minerale (la 100g pulbere)

  • Vitamina B1 (mg) 0,88; 
  • Sodiu (mg) 2,9.

Mod de preparare

Se prepara cu lapte.

1.Inainte de pregatirea mesei copilului, spala-te pe maini si asigura-te ca recipientele folosite la prepararea hranei sunt curate. Pregateste cerealele cu laptele matern muls conform indicatiile medicului sau cu formula de lapte conform indicatiilor de pe ambalajul acesteia.

2. Masoara 200ml de lapte matern sau formula de lapte (40grade C) si toarna in castronelul bebelusului.

3. Adauga 20g (5 lingurite) de cereale.

4. Amesteca cu o lingura pana la omogenizarea dorita.

Pentru ca mancarea copilului sa fie adecvata fiecarei etape de varste, incepe prin a prepara un amestec cu o consistenta mai lichida si apoi, treptat, mai groasa. Hraneste copilul intotdeauna cu o lingurita ajutandu-l astfel sa se obisnuiasca cu preparatele mai consistente.

Conditii de pastrare

  • Inchide bine cutia dupa fiecare utilizare.Pastreaza cutia intr-un loc uscat si racoros.
  • Foloseste continutul in cel mult 3-4 saptamani de la deschiderea ambalajului. Nu refrigera
  • A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Recomandari importante

OMS recomanda alaptarea exclusiv cu lapte matern pana la 6 luni si continuarea acesteia in paralel cu diversificarea. Consulta medicul cu privire la diversificare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE