Nedis 20 mg, 14 comprimate filmate gastrorezistente


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza fara reteta

Alege farmacia

Nedis 20 mg, 14 comprimate filmate gastrorezistente - Catena

NEDIS este utilizat pentru tratamentul de scurta durata al simptomelor de reflux (de exemplu arsuri in capul pieptului-pirozis, regurgitare de acid) la adulţi.       

NEDIS conţine ca substanţa activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.

Refluxul reprezinta fluxul invers de acid din stomac in esofag („gat”), care poate deveni inflamat şi dureros. Acesta va poate produce simptome cum ar fi senzaţia dureroasa de arsura la nivelul pieptului cu tendinţa ascendenta inspre gat (pirozis) şi un gust acru in gura (regurgitare de acid).

Doza recomandata este de 20 mg pantoprazol (un comprimat) pe zi. Poate fi necesara administrarea de comprimate timp de 2-3 zile consecutiv pentru a se obţine ameliorarea simptomelor. Dupa ameliorarea completa a simptomelor, tratamentul trebuie intrerupt.

Tratamentul nu trebuie sa depaşeasca 4 saptamani fara recomandarea unui medic. Daca nu se obţine ameliorarea simptomelor in 2 saptamani de tratament continuu, pacientul trebuie instruit sa se adreseze unui medic. NEDIS nu este recomandat pentru copii şi adolescenti cu varsta sub 18 ani.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE