Nutritie

  • Faina de orez – beneficii si cum s-o utilizati
    Faina de orez – beneficii si cum s-o utilizati

    Daca va place orezul, dar nu puteti manca orez alb sau orez brun, deoarece contine gluten, sau daca sunteti in cautarea unui nou mod de a consuma orezul, recomandarea este sa incercati faina de orez.…

  • Seminte de susan - beneficii si modalitati de a le include in dieta
    Seminte de susan - beneficii si modalitati de a le include in dieta

    Semintele de susan sunt un aliment cu adevarat remarcabil, adesea subestimat, dar cu beneficii considerabile pentru sanatate. Aceste mici seminte, care provin din planta Sesamum indicum, sunt extrem de…

  • Miere de mana: top 10 beneficii pentru sanatate in sezonul rece
    Miere de mana: top 10 beneficii pentru sanatate in sezonul rece

    Mierea de mana este cunoscuta ca un adevarat elixir pentru sanatate, mai ales in sezonul rece. Produsa de albine din seva sau excretiile insectelor de pe copaci, mierea de mana are o culoare mai inchisa…

  • Migdale – beneficii si recomandari de consum
    Migdale – beneficii si recomandari de consum

    Migdalele sunt unul dintre cele mai populare tipuri de fructe oleaginoase consumate, pentru ca au atat un gust placut, cat si numeroase beneficii cunoscute pentru sanatate. Considerate a fi nu doar un…

  • Alimente bogate in calciu: lista si beneficii
    Alimente bogate in calciu: lista si beneficii

    Calciul este un mineral cu o multime de roluri in organism! Cu toate acestea, calciul este esential in mod special pentru dezvoltarea si mentinerea dintilor si oaselor puternice. In plus, este implicat…

  • Migdale: beneficii, proprietati, valoare nutritionala
    Migdale: beneficii, proprietati, valoare nutritionala

    Migdalele se numara printre cele mai apreciate nuci si se crede ca sunt pe primul loc in topul celor mai vechi culturi de nuci din lume. Astazi, migdalele sunt apreciate de foarte multi oameni, iar beneficiile…

  • Top 10 cele mai bune alimente bogate in magneziu
    Top 10 cele mai bune alimente bogate in magneziu

    Interesul pentru sursele de magneziu, fie ca vorbim de alimente sau suplimente alimentare, a inregistrat o crestere substantiala in ultima vreme. Si pe buna dreptate. Acest mineral are roluri esentiale…

  • Kiwi: beneficii, metode de consum, valoare nutritionala
    Kiwi: beneficii, metode de consum, valoare nutritionala

    Kiwi este un fruct delicios care ofera o multime de beneficii pentru sanatate. De exemplu, stiati ca este unul dintre cele mai bogate alimente in vitamina C? E adevarat. Mai exact, o singura cana de kiwi…

  • Lipsa de calciu sau hipocalcemia, simptome si cum poate fi prevenita
    Lipsa de calciu sau hipocalcemia, simptome si cum poate fi prevenita

    Lipsa de calciu este o deficienta frecvent semnalata, un aport scazut de calciu (precum si o dieta saraca in potasiu, fibre alimentare si vitamina D) fiind asociat cu probleme de sanatate destul de mari.…

  • Caju: beneficii si recomandari de consum
    Caju: beneficii si recomandari de consum

    Nucile caju sunt unele dintre cele mai gustoase, versatile si sanatoase nuci. Aceste nuci au capacitatea de a ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii, de a sprijini functionarea sanatoasa a creierului…

  • Pepene rosu: nutritie, beneficii si recomandari de consum
    Pepene rosu: nutritie, beneficii si recomandari de consum

    Pepenele rosu este unul dintre cele mai consumate fructe pe timp de vara. Desi este renumit pentru capacitatea sa de a mentine organismul racorit si hidratat, exista o multime de alte beneficii pentru…


NOUTATI, STIRI, INFORMATII, OPINII