Omeran 20 mg, 28 capsule gastrorezistente


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Alege farmacia

Omeran 20 mg, 28 capsule gastrorezistente - Catena

 OMERAN este un medicament care contine substanta activa omeprazol care diminueaza cantitatea de acid gastric produsa de stomac. OMERAN face parte din grupa de medicamente denumita „inhibitori ai pompei de protoni” si este indicat atat la adulti cat si la copii (cu varsta mai mare de 2 ani) si la adolescenti pentru  serie de afectiuni.
La adulti, Omeran se administreaza in tratamentul pentru boala de reflux gastro-esofagian, pentru ulcer duodenal sau gastric, in caz de ulcer infectat cu Helicobacter pylori, in caz de ulcere provocate de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene si in cazul existentei unei cantitati prea mari de acid in stomac din cauza unei tumori din pancreas (sindromul Zollinger- Ellison).
 
La copii cu varsta peste 2 ani si cu greutatea corporala mai mare de 20 kg, Omeran se administreaza in tratamentul pentru boala de reflux gastro-esofagian.
La copii si adolescenti cu greutatea corporala mai mare de 30 kg, Omeran se administreaza in tratamentul ulcerelor infectate cu bacteria numita „Helicobacter pylori”. 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE