Assista ProctoRapid, 10 supozitoare

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Assista ProctoRapid, 10 supozitoare - Catena

Votat Produsul Anului® 2021 in categoria Antihemoroidale.*

Assista ProctoRapid supozitoare este un dispozitiv medical recomandat pentru ingrijirea si calmarea plagilor locale, la pacienti:
a) dupa iradiere in tratamentul cancerului de prostata
b) dupa operatii anale 
c) cu hemoroizi inflamati interni si externi, cripte anale, fisuri si fistule.
 
Supozitoarele rectale Assista ProctoRapid contin acid hialuronic care are proprietatea de a lega moleculele de apa, formand o matrice de membrane viscoelastice pe suprafata mucoasei rectale. Aceasta matrice protectoare contribuie la hidratarea mucoasei, stimuleaza procesul natural de vindecare si mentine elasticitatea tesuturilor. Fiecare supozitor contine: acid hialuronic (sare de sodiu), extract uleios de Centella asiatica, extract uleios de Calendula, extract liposolubil de Aloe, Ulei esential de Arbore de Ceai (ulei esential de Melaleuca).
 

Beneficii Assista ProctoRapid supozitoare

 
Mentin elasticitatea tesuturilor;
Sustin procesul de refacere a canalului anorectal dupa o interventie chirurgicala anala, radiatii regionale in cancerul de prostata, in cazul hemoroizilor interni si externi, inflamatie anala, inflamatia criptelor anale, fisuri si fistule anale.
 

Mod de folosire Assista ProctoRapid supozitoare

Durata de utilizare

Supozitoarele cu hialuronat sunt destinate aplicarii rectale locale, ori de cate ori este necesar. Durata utilizarii nu poate fi usor definita. La pacientii supusi iradierii in cancerul de prostata, aplicarea va continua in paralel cu radioterapia, de obicei nu dureaza mult. In ambele cazuri, acidul hialuronic este un constituent fiziologic al organismului uman care nu impune nicio preocupare serioasa legata de toxicitate 
 

Instructiuni de folosire 

Supozitoarele sunt ambalate in folie din plastic. Inainte de a introduce supozitorul, se inlatura cele doua parti de plastic ale ambalajului, deja delimitate. Intindeti-va si folositi degetul pentru a impinge supozitorul in rect. Daca supozitorul este prea moale pentru a fi introdus, raciti-l in frigider pentru cateva minute
 
Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Antihemoroidale”, eşantionul a fost de 570 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.1%. Studiul a avut loc în perioada 24.03.2021 – 16.04.2021. Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut in vedere calitatea, compozitia, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului in afara celor anterior indicate. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produse similare in categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.
 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE