Colon Detox ecologic, 90 capsule, Republica BIO

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Colon Detox ecologic, 90 capsule, Republica BIO - Catena

Colon Detox 500 mg este un supliment alimentar certificat ecologic, produs in Germania pentru Republica BIO. Suplimentul nutritiv ecologic natural, Raw, verificat si certificat Vegan, cu pulberi din seminte de in si psyllium, pulberi din orz verde, chlorella, inulina, radacina de ghimbir si de turmeric, frunze de coriandru, de provenienta NON-China, fara gluten, lactoza, fructoza si fara organisme modificate genetic (nonGMO), este neiradiat si neradiat.
Mixul supernutritiv ajuta organismul in procesul natural de detoxifiere, sustine sanatatea digestiei si un tranzit normal, fiind un bun accelerator al metabolismului, sustinand totodata sanatatea ficatului, bilei si a rinichilor. 
Ingredientele acestui supliment au rolul unui tonic pentru organism, datorita continutului de vitamine, minerale si enzime care sustin digestia si tranzitul sanatos si ajuta la pastrarea sanatatii sistemului digestiv. 
Colon Detox sustine procesul natural de detoxifiere a ficatului, prevenind acumularea de grasimi si ajuta la procesarea lor.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE