Topfer Bio Kinder Lactana 12+ luni X 500 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Topfer Bio Kinder Lactana 12+ luni X 500 g - Catena

Lapte praf Topfer Bio Lactana Kinder pentru copii de la 1 an este formula organica de lapte praf pentru copiii de varsta mica (1-3 ani), ideala in faza de crestere, datorita compozitiei sale unice: contine BIFIDO culturi, un amestec de 4 bifido culturi valoroase, continut redus de proteine, adaptat nevoilor energetice.

Proprietati

In aceasta etapa de viata (1-3 ani), copiii au nevoi crescute de nutrienti, nevoi ce nu pot fi acoperite optim de laptele de vaca. Topfer Lactana Kinder prezinta adaos de minerale valoroase precum fierul, iodul, zincul dar si de vitamine esentiale cresterii si dezvoltarii armonioase a copilului dvs., incepand cu luna a 12-a de viata.

Topfer Lactana Kinder contine, printre altele vitamina D care contribuie la dezvoltarea normala a oaselor copilului tau, iod si fier care contribuie la dezvoltarea normala cognitiva a acestuia. Topfer Lactana Kinder indeplineste cei mai exigenti parametri calitativi si corespunde noilor cerinte in domeniul alimentatiei copiilor mici (1-3 ani).

Ingrediente:
Lapte degresat, praf de zer partial demineralizat, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapita, ulei de floarea-soarelui), maltodextrina, lapte praf degresat, Citrat de calciu, Clorura de potasiu, Sulfat feros, Carbonat de calciu, Vitamina C (Acid L-ascorbic, L-rgjcorbil 6-palmitat), Acid arahidonic din ulei de Mortierella alpina, Sulfat de iinc, Citrat de sodiu, Hidrogen fosfat de magneziu, Clorura de sodiu, L- triptofan , L-tirozina, Sulfat de cupru, Cutturi de bifidobacterii (B. breve, B. bifidum, B. nfantis, B. longum), Vitamina E, Vitamina A, Vitamina D, Niacinia, Vitamina B12, Acid folic, Biotina, Vitamina B1, Vitamina B6, Iodat de potasiu.
De provenienta organica.
Lapte organic din regiunea Allgau.
Ulei de palmier organic din culturi sustinute.

Mod de preparare:


 -fierbe cantitatea de apa necesara si raceste-o pana la temperatura de 50°C;
 -pune aproximativ jumatate din cantitatea de apa fiarta in sticla;
 -sticla si tetina se vor steriliza inainte de folosire;
 -adauga cantitatea de lapte praf Topfer Bio Kinder prevazuta in tabel;
 -pentru o dozare corespunzatoare, niveleaza cantitatea de lapte praf din lingurita gradata cu ajutorul unui cutit;
 -inchide sticla si agita cu putere;
 -adauga restul de apa fiarta, agita inca o data, lasand apoi continutul sticlei sa se raceasca la temperatura optima pentru a fi data sugarului;
 -verifica inca o data temperatura preparatului.

Cantitatea recomandata de baut/zi: 300-330ml, impartita in cel putin 2 mese.

Important!
Folositi continutul fiecarei pungi in termen de 14 zile de la deschidere. Inchideti punga bine intotdeauna. Utilizati doar lingura de masurat din interiorul pachetului. Nu incalziti sticla in cuptorul cu microunde. Pastrati in loc uscat si racoros.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Epiziotomie: cand se recomanda si cum se realizeaza
    Epiziotomie: cand se recomanda si cum se realizeaza

    Este imposibil ca medicii sa poata anticipa perfect cum va decurge o nastere. Dar daca ati ales sa nasteti intr-o maternitate, o echipa medicala va fi la dispozitia dumneavoastra pentru a va linisti si…

  • Unt de migdale - beneficii si utilizari
    Unt de migdale - beneficii si utilizari

    Indiferent ca vreti sa il introduceti in alimentatie ca alternativa mai sanatoasa pentru untul obisnuit din lapte sau vreti sa il folositi ca produs cosmetic ori ca remediu natural, untul de migdale…

  • Tipuri de dureri abdominale si remedii
    Tipuri de dureri abdominale si remedii

    Conform datelor epidemiologice, cele mai frecvente simptome gastrointestinale, respectiv una dintre principalele cauze pentru care persoanele solicita servicii medicale, sunt reprezentate de dureri abdominale.…

  • Retinopatie diabetica: ce este si cum se trateaza
    Retinopatie diabetica: ce este si cum se trateaza

    Retinopatia diabetica reprezinta una dintre principalele cauze a orbirii in randul persoanelor cu varsta de 20-74 de ani, care sufera de diabet zaharat. Riscul de a dezvolta retinopatie diabetica depinde…