Benesio Tonico Forte 10 ml, 10 flacoane


Benesio Tonico Forte 10 ml, 10 flacoane - Catena

Tonico Forte aduce un aport de substante nutritive care sustin organismul in perioade de surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, stari de slabiciune. Acest supliment alimentar fara zahar, cu indulcitor, contine o formula complexa, pe baza de 4 aminoacizi (Arginina, Fosfoserina, Glutamina, Asparagina) si Vitamina B12.  Aminoacizii sunt compusii chimici care intra in alcatuirea proteinelor. Proteinele stau la baza structurii celulelor vii si participa la procesele metabolice esentiale din organism.

Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la procesul de diviziune celulara, la mentinerea sanatatii psihice, la formarea normala a globulelor rosii, la metabolismul normal al homocisteinei, la functionarea normala a sistemelor nervos si imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii.

Beneficii Tonico Forte:

sustine sistemul imunitar si contribuie la buna functionare a acestuia
- combate oboseala fizica
intareste rezistenta organismului
sprijina buna functionare a sistemului nervos
- combate "astenia de primavara"
- inlatura oboseala psihica 
- contribuie la mentinerea masei musculare
- sprijina procesul de invatare si memorare

Mod de administrare Tonico Forte: 

Se recomanda administrarea a unui flacon buvabil pe zi, de preferat, intre mese.

Mod de folosire: Se apasa energic partea de sus a capacului cu degetul mare, astfel incat capacul sa fie impins pana la capat si pulberea continuta sa cada in solutia din flacon. Aceasta operatiune poate necesita 2 apasari repetate. Se agita bine flaconul pentru omogenizarea continutului. Se deschide flaconul prin desfacerea si inlaturarea capacului si se consuma imediat continutul.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE