Benesio Tonico Forte 10 ml, 10 flacoane

-20%
Benesio Tonico Forte 10 ml, 10 flacoane
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Benesio Tonico Forte 10 ml, 10 flacoane - Catena

Votat Produsul Anului® 2021 in categoria Suplimente alimentare-Tonice generale*.

Tonico Forte aduce un aport de substante nutritive care sustin organismul in perioade de surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, stari de slabiciune. Acest supliment alimentar fara zahar, cu indulcitor, contine o formula complexa, pe baza de 4 aminoacizi (Arginina, Fosfoserina, Glutamina, Asparagina) si Vitamina B12.  Aminoacizii sunt compusii chimici care intra in alcatuirea proteinelor. Proteinele stau la baza structurii celulelor vii si participa la procesele metabolice esentiale din organism.

Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la procesul de diviziune celulara, la mentinerea sanatatii psihice, la formarea normala a globulelor rosii, la metabolismul normal al homocisteinei, la functionarea normala a sistemelor nervos si imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii.

 

 

Beneficii Tonico Forte:

 

sustine sistemul imunitar si contribuie la buna functionare a acestuia
- combate oboseala fizica
intareste rezistenta organismului
sprijina buna functionare a sistemului nervos
- combate "astenia de primavara"
- inlatura oboseala psihica 
- contribuie la mentinerea masei musculare
- sprijina procesul de invatare si memorare

Mod de administrare Tonico Forte: 

Se recomanda administrarea a unui flacon buvabil pe zi, de preferat, intre mese.

Mod de folosire: Se apasa energic partea de sus a capacului cu degetul mare, astfel incat capacul sa fie impins pana la capat si pulberea continuta sa cada in solutia din flacon. Aceasta operatiune poate necesita 2 apasari repetate. Se agita bine flaconul pentru omogenizarea continutului. Se deschide flaconul prin desfacerea si inlaturarea capacului si se consuma imediat continutul.

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Antihemoroidale”, eşantionul a fost de 570 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.1%. Studiul a avut loc în perioada 24.03.2021 – 16.04.2021. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE