ORGANIC INDIA Ceai Verde Tulsi (Busuioc Sfant) | Antistres Natural & Vitalizant, 18 plicuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

ORGANIC INDIA Ceai Verde Tulsi (Busuioc Sfant) | Antistres Natural & Vitalizant, 18 plicuri - Catena

Ceai Verde Tulsi & Ceai Verde 18 plicuri pentru infuzie este un amestec de ingrediente 100% Certificate Organic, ceea ce garanteaza absenta organismelor modificate genetic, a pesticidelor sintentice, erbicidelor, ingrasamintelor sau altor tratamente chimice.

Tulsi, cunoscuta si ca Busuiocul sfant, este considerata de acum 5.000 de ani o planta ce sustine sistemul imunitar. In timp au fost descoperite multiple beneficii, printre care combaterea efectelor negative ale stresului si anxietatii, cresterea vitalitatii si rezistentei organismului, reglarea nivelului de energie si a metabolismului, incetinirea procesului de imbatranire, sprijinirea digestiei, mentinerea sanatatii tractului respirator etc. Ceaiul Verde este una dintre cele mai sanatoase alternative pentru energizarea organismului. 

Ceai Verde Tulsi & Ceai Verde este bogat in antioxidanti si diminueaza efectele radicalilor liberi, prevenind imbatranirea prematura a organismului. Imbunatateste functiile cognitive si protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular. Se recomanda administrarea a cate 1 plic Ceai Tulsi & Ceai Verde de 3 ori pe zi.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE