Profecund B X 30 capsule pachet 2+1

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Profecund B X 30 capsule pachet 2+1 - Catena

Ingrediente꞉

Extract hidroalcoolic 4꞉1 (in baza de maltodextrina si dioxid de siliciu) din radacina de Maca (Lepidium meyenii), capsula vegetala꞉ hidroxipropilmetilceluloza, apa purificata, caragenan, acetat de potasiu, carbonat de calciu, octenil succinat de amidon sodic; Lynside® Forte 100K Zn (drojdie de bere/Saccharomyces cerevisiae uscata inactiva, sulfat de zinc), extract din samburi de struguri (Vitis vinifera L.) cu 95% OPC (proantocianidine oligomerice), Coenzima Q10, Lynside® Forte Seleniu 2000+ (drojdie de bere/ Saccharomyces cerevisiae uscata inactiva, imbogatita cu seleniu), agent de incarcare꞉ celuloza microcristalina; agent antiaglomerant꞉ saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali.

Actiuni꞉

ProFecund® B, prin intermediul ingredientelor atent selectionate si dozate꞉

 Contribuie la buna functionare a aparatului reproductiv masculin;

 Contribuie la mentinerea performantelor sexuale;

 Contribuie la mentinerea capacitatii de rezistenta la stresul fizic si mental.

Maca (Lepidium meyenii) este cultivata de mai bine de 2000 de ani in regiunea centrala a Anzilor din Peru, la altitudini cuprinse intre 4000 si 4500 de metri. Radacinile sale sunt utilizate de secole pentru alimentatie si pentru cresterea fertilitatii la oameni si animale domestice.1,2 Studiile medicale au confirmat ca utilizarea de Maca pe cale orala a imbunatatit semnificativ libidoul si energia sexuala.

ProFecund® B contine extract din radacina de Maca (Lepidium meyenii) care꞉

 Sustine vitalitatea, energia, rezistenta organismului, precum si performantele fizice si mentale;

 Sustine libidoul si performantele sexuale;

 Are o influenta benefica asupra fertilitatii.

Zincul este un mineral care se gaseste in fiecare celula din organism. El contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale si la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange. In cele mai multe cazuri, aportul de zinc este asigurat de o dieta echilibrata, insa unele persoane pot manifesta deficienta de zinc, determinata, adesea, de deficiente in asimilarea acestuia. La barbati, lipsa zincului este asociata cu probleme de fertilitate si cu scaderea apetitului sexual. De asemenea, un aport scazut de zinc poate determina probleme la nivel de functionare a testiculelor.

Lynside® Forte Zn 100K contine o drojdie uscata, la care se adauga zinc biologic activ. Ingredientul asigura o valoare nutritionala superioara prin aportul de drojdie (proteine, minerale, vitamine si fibre dietetice), precum si minimum 100 000 ‑ 120 000 μg de zinc per gram. Prin continutul de zinc, Lynside® Forte Zn 100K contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la procesul de diviziune celulara.

Seleniul contribuie la spermatogeneza normala si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Exista rezultate pozitive in utilizarea seleniului in probleme legate de sexualitatea si fertilitatea masculina. Pentru obtinerea efectelor scontate, in suplimentele alimentare se folosesc doua forme de seleniu꞉ cel organic si cel 100% mineral. Saccharomyces cerevisiae, drojdia din compozitia Lynside ® Forte Seleniu 2000+, creste in prezenta selenitului de sodiu, care imbogateste astfel aceasta drojdie cu seleniu organic, in special cu L‑selenometionina.

Acest tip de seleniu organic are o biodisponibilitate de doua ori mai mare comparativ cu formele anorganice de seleniu. De asemenea, mentine nivelele normale de seleniu la nivelul organismului pentru o perioada mai lunga de timp.

Proantocianidinele oligomerice (OPC), continute de extractul din seminte de struguri (Vitis vinifera L.) fac parte din substantele numite flavonoizi, care au o mare capacitate antioxidanta. Proantocianidinele oligomerice sunt puternic solubile in apa, astfel incat organismul le absoarbe rapid.

Coenzima Q10 (CoQ10 sau ubichinona) este o substanta cu un rol asemanator vitaminelor, prezenta in toate celulele organismului, in special a celor cu activitate foarte intensa꞉ inima, ficat, creier, muschi. Este indispensabila, datorita rolului major detinut in producerea de energie necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice ale celulelor organismului. Este implicata in toate procesele producatoare de energie si in stocarea energiei in celule.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE