Apuretin X 30 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Apuretin X 30 capsule - Catena

Daca te confrunti cu simptomele neplacute ale retentiei de apa, mizeaza pe Apuretin, supliment alimentar impotriva retentiei de apa!

Beneficii

Apuretin are un efect benefic in eliminarea surplusului de apa din organism, ajuta la mentinerea greutatii corporale normale si contribuie la eliminarea toxinelor din corpul tau.

Benefic in eliminarea surplusului de apa din organism: ajuta la mentinerea greutatii corporale normale, contribuie la eliminarea din organism a apei si a produsilor toxici de metabolism

Recomandari

Afinele-Americane, cunoscute si sub denumirea improprie de „Merisoare”, contin antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.

Otetul de mere este remineralizant si tonic general si contribuie la mentinerea normala a apetitului si la arderea grasimilor excedentare.

Extractul de Urzica sustine eliminarea prin diureza a apei si a toxinelor metabolice, contribuind astfel la mentinerea unei greutati corporale normale si a unei stari generale bune.

Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor, al macronutrientilor, al acizilor grasi si la sinteza normala a proteinelor, precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare:

Adulti: 1 capsula pe zi, inghitita cu suficient lichid. 
Produsul este destinat adultilor. 

Apuretin este recomandat tuturor femeilor ce se confrunta cu retentia de apa in organism, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire fizica.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE