Rhodiola ecologica, 60 capsule, Republica BIO

Te asteptam la cu sfaturi si recomandari

Rhodiola ecologica, 60 capsule, Republica BIO - Catena

Rhodiola este un supliment nutritiv natural, certificat ecologic, produs in Germania pentru Republica BIO, avand efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, deoarece ajuta la protectia impotriva stresului si hipertensiunii.
Rhodiola este un produs Raw, verificat si certificat Vegan, fara gluten, fara lactoza, fara fructoza, fara Organisme Modificate Genetic (nonGMO), neiradiat si neradiat. 
Rhodiola sustine sanatatea digestiva, echilibreaza sistemul nervos si sustine sanatatea somnului, fiind si un bun ajutor in perioadele de efort fizic sau de concentrare cognitiva. In plus, acest produs contribuie la normalizarea circulatiei sangvine, care este asociata cu o performanta cognitiva optima, creste anduranta fizica si performantele sportive, combate oboseala si durerile de cap induse de stresul fizic si emotional, combate insomnia si scaderea apetitului sau a capacitatii profesionale. In plus, asigura protectia celulelor, continand antioxidanti, dar este si un produs cu puteri afrodiziace.
O capsula contine 400 mg de 100% extract uscat din radacina de Rhodiola (Rhodiola rosea), provenind din agricultura ecologica.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE