Sanovita Tapioca Perle, 500 g - Catena
Sanovita Tapioca Perle este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc; tapioca este amidonul rezultat prin acest proces.
Sanovita Tapioca Perle nu contine gluten, se digera usor si contine o cantitate insemnata de carbohidrati.
Beneficii tapioca
Tapioca este cea de-a sasea cultura alimentara existenta pe mapamond (dupa grau, porumb, orez, cartofi si orz). Are un potential energetic mare si un gust neutru. In alimentatie, se poate folosi in diferite combinatii. Tapioca aduce energie, datorita carbohidratilor pe care ii contine.
Tapioca mentine senzatia de satietate pe termen lung, mai ales atunci cand este asociata si cu alte ingrediente care cresc valoarea nutritionala a produsului.
Nu contine gluten, ceea ce inseamna ca poate fi consumata si de catre persoanele care sufera de boala celiaca.
Tapioca nu are colesterol, grasimi si acizi grasi.
Ingrediente Sanovita Tapioca Perle
Amidon de tapioca.
Mod de preparare Sanovita Tapioca Perle
Sanovita Tapioca Perle poate fi folosit in gastronomie atat in preparate dulci, cat si in feluri principale; perlele se pot transforma in faina.