Genera SUN Spray solar SPF25, 200 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Genera SUN Spray solar SPF25, 200 ml - Catena

GENERA SUN SPRAY PROTECTIE SOLARA SPF 25 previne arsurile solare, ajuta la regenerarea pielii si o protejeaza impotriva imbatranirii premature. Tenul normal are nevoie de protectie solara medie, de 15-30. Persoanele cu un ten mai inchis la culoare, care sunt mai rezistente, pot opta, pentru oras, pentru un SPF 15, iar pentru expunere directa, un factor de 25.

GENERA SUN SPRAY PROTECTIE SOLARA SPF 25 contine ingrediente hidratante, catifeleaza pielea, fixeaza bronzul si ofera o stralucire naturala. Se aplica in timpul expunerii la soare, iar pielea ta se va simti rasfatata si sarutata de razele soarelui. Datorita continutului de vitamina E, GENERA SUN SPRAY cu factor de protectie 25 hidrateaza in profunzime pielea sensibila si cea foarte deschisa la culoare.

Proprietati GENERA SUN –SPRAY PROTECTIE SOLARA SPF 25

Protejeaza impotriva efectelor nocive ale soarelui. Indicat pentru pielea deschisa la culoare și sensibila. Usor de aplicat, se absoarbe rapid. Pielea este hidratata și protejata.

Ingrediente GENERA SUN –SPRAY PROTECTIE SOLARA SPF 25

Vitamina E, filtre UVA / UVB, ingrediente hidratante.

Mod de utilizare GENERA SUN –SPRAY PROTECTIE SOLARA SPF 25

Aplicati produsul fotoprotector inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent (mai ales dupa baie, in caz de transpiratie, inot sau dupa stergerea cu prosopul) chiar daca este timp innorat. Pentru a obtine protectia indicata de SPF, trebuie aplicata o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce inseamna cam 36 grame (6 lingurite pline) de produs pentru corpul unui adult. Atentie: reducerea cantitatii va reduce nivelul de protectie in mod semnificativ. Respectati recomandarile UE de protectie impotriva efectelor negative ale radiatiilor UVA/UVB

Precautii

Produsele cu factor de protectie solara (FPS) se aleg in functie de tipul de piele.

A se evita expunerea la soare intre orele 11-15.

Folosirea unui produs cu fotoprotectie, nu inseamna ca se poate prelungi expunerea la soare.

Folositi haine care sa va protejeze (palarie, ochelari de soare, tricou).

Evitati expunerea la soare a bebelusilor si copiilor mici.

Evitati contactul cu ochii. In caz de contact a produsului cu ochii, clatiti cu apa.

A nu se utiliza in jurul ochilor!

Forma de prezentare GENERA SUN –SPRAY SPF 25

Recipient 200 ml

CELE MAI RECENTE ARTICOLE