LA CABINE - 5 x PURE HYALURONIC fiole 10 x 2ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE - 5 x PURE HYALURONIC fiole 10 x 2ml - Catena

LA CABINE fiole acid hialuronic sunt fiole concentrate cu 5 tipuri diferite de acid hialuronic pur care hidrateaza pielea, umple ridurile, restructureaza epiderma, repara celulele afectate de efectele nocive ale soarelui si confera volum pielii mai mature.
 
Acidul Hialuronic RETICULAT formeaza o structura tridimensionala care protejeaza pielea de daunele provocate de razele UV si poluare, avand in acelasi timp un efect hidratant pe termen lung. LA CABINE fiole acid hialuronic contin acid hialuronic cu greutatea moleculara mare si mica, avand efect de hidratare intensa a pielii, la nivelul tuturor straturilor pielii. Acidul hialuronic cu greutate moleculara mare patrunde in straturile profunde ale pielii, umpland ridurile din interior si obtinand un efect de lunga durata.
Acidul Hialuronic cu greutate moleculara medie (MW) contribuie la hidratarea straturilor medii ale pielii si la mentinerea elasticitatii si fermitatii tenului.
 

Beneficii Fiole acid hialuronic LA CABINE: 

 
* Hidrateaza pielea.
* Umplu ridurile din interior.
* Repara celulele afectate de efectele nocive ale soarelui.
* Ofera volum pielii mature.
 

Fiole acid hialuronic LA CABINE - mod de folosire:

Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE