LA CABINE- COLLAGEN BOOST fiola 1X2ML

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE- COLLAGEN BOOST fiola 1X2ML - Catena

Colagen fiole LA CABINE- COLLAGEN BOOST contribuie la restructurarea densitatii tenului, ofera fermitate pielii,  cresc nivelul de colagen din piele, prevenind aparitia ridurilor si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. Pe langa colagen, fiolele contin Spilanthes Acmella care stimuleaza productia de colagen din piele, cresc densitatea celulara si contribuie la mentinerea fermitatii pielii, inca de la prima aplicare.

Tetrapeptidele reduc ridurile, restabilesc fermitatea tesuturilor si restructureaza arhitectura fetei. Tripeptidele au efect dual: cresc productia interna se colagen si protejeaza colagenul din celule de efectele nocive ale radicalilor liberi. Squalene este un ingredient puternic hidratant care impiedica pierderile de apa de la nivelul tenului, mentine supletea pielii si reface functia de bariera a pielii.

L-Carnosine are intarzie procesul de imbatranire celulara si de aparitie a ridurilor si ajuta la formarea unui film protector pe piele care tine la distanta poluarea.

Beneficii colagen fiole LA CABINE- COLLAGEN BOOST:

Restructureaza arhitectura faciala

Stimuleaza produsctia interna de colagen

Cresc elasticitatea pielii

Repara functia de bariera a pielii

Intarzie imbatranirea celulara

In urma aplicarii fiolelor cu colagen creste nivelul de colagen in piele cu pana la 90% iar ridurile sunt diminuate cu pana la 40%.

Mod de folosire colagen fiole LA CABINE- COLLAGEN BOOST:

Aplicati colagen fiole LA CABINE pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE