LA CABINE - RETINOL fiola 1X2ML

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE - RETINOL fiola 1X2ML - Catena

LA CABINE - RETINOL fiola contine retinol pur care lupta impotriva semnelor de imbatranire a tenului. Retinolul are capacitatea de a lupta impotriva semnelor lasate de trecerea timpului: pielea terna, ridurile de expresie dar poate ajuta si la diminuarea semnelor lasate de expunerea la soare (petele pigmentare). Ajuta la reducerea porilor, stimuleaza productia de colagen si de Acid Hialuronic, responsabile de mentinerea structurii si fermitatii pielii.

Retinolul din capsule are capacitatea de a patrunde adanc in tesuturi, acest fapt crecand rata de regenerare celulara si eficienta produsului. Tehnologia speciala de fabricare creste absorbtia retinolului si diminueaza riscul de aparitie a efectelor secundare asociate in mod traditional cu aplicarea acestei substante: iriatia locala, roseata.

Aplicarea regulata a fiolelor cu retinol contribuie la imbunatatirea texturii pielii, la cresterea fermitatii acesteia si la reducerea ridurilor cu pana la 50%.

Mod de folosire fiole cu retinol LA CABINE - RETINOL:

 
Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE