LA CABINE -VITAMINA C fiole 10 x 2ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE -VITAMINA C fiole 10 x 2ml - Catena

LA CABINE -VITAMINA C fiole contin vitamina C, proteoglicani si glicopolimeri care contribuie la cresterea luminozitatii pielii si la mentinerea elasticitatii acesteia.

Vitamina C este un puternic antioxidant care lupta impotriva imbatranirii celulare cauzata de stresul oxidativ si ajuta la stergerea semnelor de oboseala de pe chip. Revitalizeaza pielea obosita, creste luminozitatea tenului si imbunatateste textura pielii, crescand productia de colagen. Pielea devine mai catifelata de la prima aplicare. Proteoglicanii au capacitatea de a hidrata pielea in profunzime si de a creste elasticitatea ei.

Beneficii vitamina C fiole LA CABINE

  • Contribuie la cresterea luminozitatii pielii;
  • Imbunatateste textura si ferimtatea pielii;
  • Fiolele sunt realizate cu o tehnologie speciala care permite absorbtia rapida si eficienta a substantelor active in piele pentru un efect imediat;
  • Folosirea regulata a fiolelor cu vitamina C contribuie la obtinerea unui ten mai luminos si mai tanar, studiile aratand o descrestere a ridurilor cu pana la 70%.

 

Mod de folosire vitamina C fiole LA CABINE

Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE