TOPFER Bio 2 x 600 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

TOPFER Bio 2 x 600 g - Catena

Topfer Bio Lactana 2 este formula organica de continuare, ce poate fi recomandata incepand cu luna a 6-a de viata ,ca parte a alimentatiei mixte.Topfer Bio Lactana 2 este o formula de lapte satioasa si gustoasa, adaptata nevoilor energetice crescute, ce contine vitamine si minerale esentiale. 

Proprietati si beneficii:

-Formula de lapte de continuare, recomandata incepand cu luna a 6-a de viata; Este adaptata nevoilor energetice crescute de proteine si minerale dupa primele 6 luni de dezvoltare, in cadrul unei alimentatii mixte; Contine LC PUFA si bifidobacterii pentru o dezvoltare fizica si psihica armonioasa.

Mod de preparare:

Pregatiti fiecare masa proaspata si dati-o sugarului dumneavoastra imediat dupa preparare.  Curatati sticla, tetina si inelul biberonului inainte de fiecare folosire. Fierbeti cantitatea de apa necesara si raciti pana la temperatura de 50 grade. Puneti aproximativ jumatate din cantitatea de apa fiarta in sticla si adaugati cantitatea de lapte Topfer Bio 2 prevazuta in tabel. Inchideti sticla si agitati cu putere. Adaugati restul de apa fiarta, agitati inca o data cu putere, lasand apoi continutul sticlei sa se raceasca la temperatura optima pentru a fi data sugarului.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE