UroEffect X10 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

UroEffect X10 capsule - Catena

UroEffect contine un extract concentrat din fructe de Merisor-canadian de calitate superioara, culese din zone ecologic pure, in perioada lor de maxima prospetime.

Beneficii:

Contribuie la protectia si functionarea normala a aparatului reno-urinar; ajuta la reducerea frecventei mictiunilor diurne si nocturne; ajuta la diminuarea senzatiei neplacute de disconfort la nivelul abdomenului inferior; contribuie la reducerea senzatiei de vezica urinara plina; ajuta la calmarea senzatiei de piscaturi in timpul urinarii; ajuta la mentinerea in limite normale a procesului de eliminare a cantitatii de urina;

Contribuie la functionarea normala a mucoasei gastrice (stomacale); ajuta la neutralizarea radicalilor liberi; ajuta la protectia cavitatii bucale; actioneaza ca protector al tractului reno-urinar, protector al prostatei; ajuta la refacerea florei bacteriene saprofite (normale); antioxidant natural.

Cu ajutorul ecotehnologiei brevetate EnviroSimplex, sunt selectate si prelucrate doar fructe de Merisor-canadian clasa A, rezultand astfel un extract concentrat, standardizat, cu un continut ridicat de proantocianidine (PAC). UroEffect contine un extract 36:1 din fructe de Merisor-canadian si 40mg PAC-proantocianidine garantat in fiecare capsula.

Calitatea superioara a extractului si continutul ridicat de proantocianidine (PAC) din capsula sunt cei mai importanti factori in evaluarea eficientei formulei produsului. In plus, contine D-biotina care contribuie la mentinerea sanatatii membranelor mucoase (de exemplu, la nivelul tractului urinar).

Mod de administrare:

Adulti: 1 - 2 capsule pe zi. In cazul dozei de 2 capsule pe zi, se ia 1 capsula dimineata si 1 capsula seara. Copii de peste 3 ani: 1 capsula pe zi. Se ia cu ½ h inainte de masa. Utilizat conform prospectului, nu prezinta efecte secundare sau reactii adverse. Este recomandat sa se bea minimum 3 litri de apa pe zi pe perioada curei.

Contraindicații:

Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Administrat conform modului de utilizare din prospect, nu prezinta efecte secundare sau reactii adverse.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE