ABOCA Grintuss sirop poliresin adulti, 180 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

ABOCA Grintuss sirop poliresin adulti, 180 g - Catena

ABOCA Grintuss poliresin adulti este un produs recomandat pentru tratarea tusei, atat uscate cat si productive, la adulti si copii de peste 12 ani. Acesta protejeaza mucoasa, calmeaza iritatia, hidrateaza si favorizeaza eliminarea mucusului. Este un produs pe baza de miere si complexe moleculare ce desfasoara o actiune protectoare, calmanta asupra cailor respiratorii superioare. Este un produs cu ingrediente din agricultura ecologica, fara gluten, si cu un gust placut. Actioneaza asupra tusei uscate combatand iritatia mucoasei si asupra tusei productive favorizand hidratarea si eliminarea mucusului.

Ingrediente ABOCA Grintuss poliresin adulti

  • Miere din Agricultură Ecologica;
  • Complex molecular din Rășini, Polizaharide si Flavonoide din Grindelia*, Patlagina* si Helichrysum* (Poliresin®);

  • Titrat in polizaharide (greutate moleculara > 20.000 Dalton) ≥ 20%
  • Contine de asemenea: zahar de trestie din Agricultura Ecologica; guma arabica; aroma naturala de Mentha piperita si Eucalipt; uleiuri esentiale de Mentha piperita si Eucalipt
 

MOD DE UTILIZARE

Se recomanda administrarea a 10 ml (2 lingurite) de la doua la patru ori pe zi, efectuand ultima administrare inainte de culcare. Agitati inainte de utilizare. Contine lingurita de dozare. După utilizare, inchideti bine flaconul si spalati temeinic lingurita de dozare. Dupa deschidere, utilizati produsul in termen de trei luni.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE