Benesio Hepafort, 30 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

Benesio Hepafort, 30 capsule - Catena

Benesio Hepafort  este un supliment alimentar care contribuie la scaderea colesterolului, detoxifierea ficatului, protejarea si regenerarea celulelor hepatice, datorita extractelor de Silimarina, Anghinare si a Colinei.

Benesio Hepafort ajuta la buna functionare a ficatului si sustine digestia. Protejeaza de efectele nocive generate de consumul de medicamente, alcool sau tigari. Contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului si se recomanda in steatoza hepatica (ficat gras).

Armurariul are rol de detoxifiere, contribuie la protectia ficatului si sustine digestia.

Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, sustine fluxul de suc digestiv, mentine sanatatea ficatului, contribuie la confortul intestinal, contribuie la mentinerea nivelului normal al lipidelor sanguine.

Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al homocisteinei, lipidelor si macronutrientilor*.

(Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de cel putin 82,5 mg.*)

O capsula de Bensio Hepafort contine:

Extract de Armurariu, 500 mg*

Extract de Anghinare, 50 mg*

Colina 82,5 mg**

*Valoarea Nutritionala de Referinta nu a fost stabilita

**VNR = Valoarea Nutritionala de Referinta conform Regulamentului 1169/2011

Doze si mod de utilizare: 1-2 capsule pe zi, inainte de mesele principale, cu o cantitate suficienta de apa. Dozele pentru copii se vor utiliza conform sfatului consultantului de specialitate.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE