Quercetin C+Zn Complex x 60 comprimate

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Quercetin C+Zn Complex x 60 comprimate - Catena

Supliment alimentar, fara gluten si fara lactoza, pe baza de Quercitina, Vitamina C si Zinc, ideal pentru perioadele cand exista un necesar mai mare pentru acesti nutrienti. Absorbtia nutrientilor este asigurata de Formula Retard.

Indicatii

  • tulburari inflamatoare
  • antivirale
  • imunomodelator
  • antihistaminic

 

Quercetina este un flavonoid natural utilizat impotriva tulburarilor inflamatoare si  si a manifestarilor alergice. De asemenea, quercetina este cunoscuta pentru proprietatile sale antivirale, imunomodelatoare si  antihistaminice, oferind si protectie cardiovasculara si antioxidanta.

Quercetina si Vitamina C actioneaza sinergic antiviral, blocand actiunea virusurilor, intarind in acelasi timp raspunsul imun al organismului

Vitamina C si Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor fata de stresul oxidativ.

Zincul joaca un rol crucial in functionarea  tuturor celulelor imune si deficienta acestuia are un impact profund asupra sistemului imunitar crescand predispozitia la o varietate de infectii.  La fel ca Quercetina si Vitamina C, Zincul are, de asemenea  proprietati antibacteriene si antiseptice.

Ingrediente:

quercetina (obtinuta din Styphnolobium japonicum (L.) Schott since Sophora japonica L.), vitamina C, agenti de volum: celuloza microcristalina E460, fosfat dicalcic E341; gluconat de zinc, agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu E551; stearat de magneziu E470b; guma Acacia.

INFORMATII NUTRITIONALE

 

 

 

(Valori medii)

Pentru 100 g

Pentru 1 comprimat

%VNR*

Quercetina

23.53

200 mg

 

Vitamina C

23.53

200 mg

250%

Zinc

1.71

14.55 mg

145.50%

*VNR: Valoare nutritionala de referinta

     

Mod de utilizare:

Un comprimat pe zi, intre mese, preferabil seara, inainte de culcare.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE