Meltus Sirop Expectolin Copii x 100 ml SOLACIUM

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Meltus Sirop Expectolin Copii x 100 ml SOLACIUM - Catena

Meltus Expectolin  este un supliment alimentar cu indulcitori, un sirop cu proprietati expectorante, bactericide, antiinflamatoare si emoliente. Recomandat pentru tusea productiva.

Beneficii ingrediente

  • Iedera este cunoscuta din antichitate pentru efectul ei expectorant, spasmolitic (relaxeaza musculatura bronsica) si bactericid.
  • Mierea are efect emolient ajutand la calmarea iritatiei provocate de tuse.
  • Zincul are importante proprietati imunostimulatoare ajutand organismul sa lupte impotriva tuturor simptomelor racelii si gripei.
  • Acetilcisteina este folosita de multi ani pentru efectul mucolitic, mucoreglator si antiinflamator (la nivelul mucoasei bronsice).
 
Lichidele (apa, ceai, supa, sucuri) pastreaza faringele umed, evita ingroşarea secretiilor şi faciliteaza eliminarea lor. Deci, pe langa sirop, hidratarea este o parte importanta in procesul de ameliorare a tusei productive.
 
Extractul de iedera poate fi folosit pentru copiii de toate varstele, inclusiv al sugarilor, prezentand un grad mare de tolerabilitate şi la nou-nascuti. 
Adițional, mierea poliflora este folosita de secole in medicina traditionala in caz de tuse si dureri in gat datorita proprietații sale antiseptice, care usureaza revenirea la starea normala de sanatate de dinainte de episodul gripal.

 nu uitati, lichidele (apa, ceai, supa, sucuri) pastreaza faringele umed, evita ingroşarea secretiilor şi faciliteaza eliminarea lor. Deci, pe langa sirop, hidratarea este o parte importanta in procesul de ameliorare a tusei productive.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE