Secom First defense 118,50 ml + termometru

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Secom First defense 118,50 ml + termometru - Catena

Secom First Defense este un supliment alimentar pentru copii, indicat pentru fortificarea sistemului natural de aparare a organimsului. Reunind mai multe substante bioactive de inalta calitate, produsul actioneaza prin mai multe mecanisme: intareste imunitatea nespecifica (innascuta) si specifica (dobandita) umorala si celulara, prin simularea producerii imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T, cresterea numarului de fagocite, celule-sanitar, zise si globule albe, care au rolul de a incorpora si distruge microroganismele patogene (virusuri, bacterii, fungi) si alte particulele straine (agenti nocivi, celule anormale, resturi celulare etc). Secom First Defense este un produs recomandat de Societatea Romana de Pediatrie. Eficient pe toata durata tratamentului antiinfectios, constituie o terapie de suport in cazul administrarii antibioticelor sau a medicatiei antivirale, reducand considerabil timpul de recuperare. 
 

Compozitie/per 5 ml (1 lingurita):

Argint coloidal (60 mcg),  o suspensie de micro-particule (cu dimensiunea de 0.001 microni, incarcate cu sarcina electrica pozitiva) in apa deionizata, cu efect inhibitor asupra a peste 650 de tipuri de agenti nocivi, fara ca acestia sa dezvolte rezistenta la argint. Argintul coloidal poate fi considerat un sistem imunitar secundar.
Extract din frunze de maslin (80 mg);
Extract din frunze si flori de sunatoare (20 mg); 
Larch Arabinogalactan (15 mg), extract din scoarta unui arbore rasinos (Larix occidentalis) din zona Americii de Nord; 
Zinc (3 mg)
 

Mod de administrare:

Secom First Defense poate fi filosit atat in cure intensive, cat si de intretinere dupa cum urmeaza:
Intensiv
In cazul copiilor de 6-12 luni, se administreaza cate ½ de lingurita de 3 ori pe zi
In cazul copiilor de 1-12 ani, se administreaza cate 1 lingurita de 3 ori pe zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Intretinere
Se consuma doza recomandata o data pe zi.
Produsul se agita bine inainte de utilizare. Avand un gust placut, poate fi oferit copilului ca atare sau amestecat in bautura lui preferata.  
 

Contraindicatii si atentionari:

Secom First Defense nu este recomandat in cursul sedintelor de chimioterapie. Administrarea in astfel de situatii se va face doar cu acordul medicului curant. Deoarece are in compozitie ingrediente provenite din surse naturale, produsul poate prezenta variatii de culoare, miros sau aspect de la un lot la altul, care, insa, nu-i influenteaza biodisponibilitatea si eficienta.
 

Forma de prezentare:

O cutie continand o sticluta cu 118,50 ml de Secom First Defense si un termometru Secom oferit cadou.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE