Estroplus, 30 comprimate

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Estroplus, 30 comprimate - Catena

Estroplus de la Hyllan Pharma este un supliment alimentar care contribuie la reducerea efectelor imediate ale menopauzei, avand o tripla asociere antioxidanta.

Beneficii:

- Constituie o terapie alternativa naturala la terapia clasica cu hormoni de sinteza

- Contine izoflavone, extrase din germeni de Soia, cu efect rapid in combaterea bufeurilor, al transpiratiilor nocturne, insomniei si nervozitatii

- Este suficienta o singura administrare zilnica

 

Indicatii:

Manifestari ale menopauzei: tulburari vasomotorii (bufeuri, palpitatii); modificari urogenitale: uscaciune vaginala; modificari cutanate; afectari ale somnului; ciclu neregulat; transpiratii nocturne, reducerea excitatiei (scaderea libidoului); incontinenta urinara/nevoia imperioasa a mictiunii

Recomandare de consum

Se recomanda 1 - 2 comprimate pe zi seara (sau unul dimineata si unul seara), la o ora dupa masa, in functie de intensitatea si numarul bufeurilor sau a celorlalte simptome.

- Administrarea se incepe cu 2 comprimate pe zi in primele doua saptamani, apoi se continua cu 1 comprimat pe zi. Daca bufeurile sau celelalte simptome suparatoare revin ca numar si intensitate, se revine la 2 comprimate pe zi timp de inca doua saptamani.

- Se administreaza pe cale orala. Pentru un efect optim se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de o ora dupa administrare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE