Xanax 0.5mg x 30 compr


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza cu reteta

Alege farmacia

Xanax 0.5mg x 30 compr - Catena

Xanax este un medicament cu rol calmant care se administreaza pentru tratamentul tulburarilor de panica, al anxietatii si pentru tratamentul tulburarilor anxios-depresive. Medicamentul Xanax poate fi administrat si pentru profilaxie si tratament in caz de delirium tremens dar si in sindromul de abstinenta la alcoolici. 
 
Substanta alprazolam, din compozitia Xanax, apartine unui grup de medicamente denumite benzodiazepine. Acestea au rolul de a sustine somnul si  de a reduce anxietatea si actioneaza in organism prin modificarea activitatii chimice de la nivelul creierului.
 
Administrarea Xanax in depresie: acest medicament trebuie utilizat numai pentru tratamentul de scurta durata al depresiei. Durata totala a tratamentului cu Xanax nu trebuie sa depaseasca 12 saptamani, aceasta perioada incluzand si timpul in care doza este redusa progresiv (denumita perioada de „scadere treptata” a dozei). 
 
Mod de administrare Xanax: medicamentul poate fi administrat indiferent de orarul meselor. In timpul tratamentului cu Xanax nu trebuie consumate bauturi alcoolice.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE