Avaron crema X 30 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Avaron crema X 30 g - Catena

Crema pentru tratamentul pe termen scurt al hemoroizilor interni, prurit anal si perianal.

Avaron® este un dispozitiv medical sub forma de supozitoare sau crema destinat utilizarii ca adjuvant in tratamentul simptomatic de scurta durata al hemoroizilor interni, prurit anal si perianal, anita si perianita, rectita, criptita, papilita,  fisuri anale si perianale.

Avaron® favorizeaza procesele de vindecare, re-epitelizare si favorizeaza protectia mucoasei anorectale lezate, iritate sau inflamate.

Ingrediente si beneficii

Subgalatul de bismut este astringent, hemostatic si cicatrizant, contribuind la cicatrizarea si vindecarea tesuturilor lezate. Prin efectul astringent care micsoreaza hemoroizii, sarurile de bismut ofera un invelis protector tesuturilor lezate. Astfel, Avaron® favorizeaza procesele de cicatrizare si reepitelizare si reduce simptomele si disconfortul asociate bolii hemoroidale.
Oxidul de zinc din compozitia Avaron® reduce riscul de infectie locala, locul leziunii hemoroidale fiind un mediu favorabil pentru dezvoltarea microorganismelor patogene.

Avaron®, datorita extractului de Hamamelis virginiana, reduce simptomele provocate de mucoasa lezata si previne raspândirea inflamatiei. Datorita proprietatilor sale, ingredientul activ contribuie la crearea unui mediu prielnic pentru vindecarea si reepitelizarea mucoasei anorectale lezate, iritate sau inflamate din cauza bolii hemoroidale.

Mod de utilizare

Avaron crema se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dupa efectuarea igienei intime si daca este posibil dupa defecare.

 

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE