Azbane ulei de masaj cu argan 130 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Azbane ulei de masaj cu argan 130 ml - Catena

Beneficiile uleiului de argan asupra tenului si parului sunt deja foarte cunoscute. Se stiu insa mai putine despre beneficile masajului cu ulei de argan. Uleiul de masaj cu ulei de argan de la Azbane este un tratament excelent impotriva imbatranirii, fiind adecvat oricarui tip de piele. Aplicat cu regularitate, Azbane ulei de masaj cu ulei de argan creste elasticitatea si fermitatea pielii si previne aparitia vergeturilor. In plus,  stimuleaza apararea naturala a pielii si o protejeaza impotriva deshidratarii si a imbatranirii fiziologice, avand un efect de relaxare extraordinar.

 

Masajul cu ulei de argan poate avea rezultate si folosit in scop de tratament local pentru atenuarea semnelor lasate de acnee, varicela, puncte negre sau arsuri. Aceste proprietati se datoreaza acizilor grasi pe care ii contine si vitaminei E, un antioxidant excelent.

 

Pentru a obtine cele mai mari beneficii toarna uleiul de masaj in palma si maseaza intregul corp si chiar si fata cu miscari circulare. Astfel vei stimula si circulatia la nivelul pielii, atat de importanta in obtinerea unei pieli care straluceste de sanatate.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE