Buscopan 10 mg x 20 drajeuri


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza fara reteta

Alege farmacia

Buscopan 10 mg x 20 drajeuri - Catena

Buscopan este un medicament utilizat pentru ameliorarea contractiilor spastice ale muschilor netezi de la nivelul tractului gastro-intestinal si tractului genitourinar (in stomac, intestine, tract biliar si urinar). De exemplu, Buscopan este recomandat persoanelor care se confrunta cu colici biliare sau renale, spasme gastro-intestinale de diverse origini, sindrom de intestin iritabil sau dureri din timpul ciclului menstrual.

Compozitie:

  • Substanta activa este bromura de butilscopolamina. Fiecare drajeu contine bromura de butilscopolamina 10 mg.
  • Buscopan contine si alte substante, cum ar fi: hidrogenofosfat de calciu anhidru, amidon de porumb uscat, amidon de porumb solubil, dioxid de siliciu coloidal anhidru, acid tartric, acid stearic, povidona, zahar, talc, guma arabica pulbere, dioxid de titan (E 171), macrogol 6000, ceara alba, ceara Carnauba.

 

Mod de administrare:

Buscopan se administreaza pe cale orala.

  • Adulti: doza recomandata este de 2 drajeuri Buscopan, de 4 ori pe zi. Pentru ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil, doza initiala recomandata este de un drajeu Buscopan, de 3 ori pe zi. Daca este necesar, aceasta doza poate fi crescuta la 2 drajeuri Buscopan, de 4 ori pe zi.
  • Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: doza recomandata este de un drajeu Buscopan, de 3 ori pe zi.

 

Drajeurile se administreaza intregi, cu o cantitate suficienta de lichid.

Contraindicatii:

Nu utilizati Buscopan daca sunteti alergic (hipersensibil) la bromura de butilscopolamina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:

Adresati-va medicului sau farmacistului inainte sa utilizati Buscopan.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, daca banuiti ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Ca masura de precautie, este de preferat sa evitati sa utilizati Buscopan in timpul sarcinii si alaptarii.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE