Colestinol X 30 tablete

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Colestinol X 30 tablete - Catena

Colestinol este un supliment alimentar ce contine doza optima de fitosteroli, dovedita clinic pentru reducerea colesterolului si trigliceridelor. Colestinol mai contine Bergamota, Vitamina C, Tiamina (Vitamina B1)  si Vitamina B12

Fitosterolii sunt compuși naturali care sunt structural asemanatori cu colesterolul și se gasesc in mod natural in plante. Aceștia au fost studiați intens in legatura cu diverse beneficii pentru sanatate:

Reducerea nivelului de colesterol: Fitosterolii au capacitatea de a bloca absorția colesterolului in intestin, ceea ce poate contribui la scaderea nivelului total de colesterol in sânge. Consumul regulat de fitosteroli poate fi util in gestionarea nivelurilor de colesterol.

Protecția impotriva bolilor cardiovasculare: Prin scaderea nivelului de colesterol, fitosterolii pot contribui la reducerea riscului de boli cardiovasculare, cum ar fi boala coronariana și accidentul vascular cerebral.

Suport pentru sistemul imunitar: Fitosterolii pot avea un efect stimulator asupra sistemului imunitar, ajutând organismul sa lupte impotriva infecțiilor și bolilor.

Proprietați antioxidante: Fitosterolii au fost identificați ca având proprietați antioxidante, ceea ce inseamna ca pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din organism și la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Bergamota este un fruct citric cu un continut bogat de antioxidanti si cu numeroase beneficii pentru sanatate. Cercetarile au aratat ca favorizeaza reducerea colesterolului si a trigliceridelor, ofera suport pentru digestie stimuland inclusiv secretia sucurilor gastrice si a enzimelor digestive.

Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange si sustine functionarea optima a sitemului nervos.

Tiamina contribuie la functionarea nromala a inimii si la functionarea normala a metabolismului energetic.

Vitamina B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la formarea globulelor rosii care sunt responsabile de transportul oxigenului catre tesuturi.

Beneficii Colestinol:

  • Ajuta la reglarea nivelului de colesterol, prin scaderea nivelului colesterolului rau LDL, fara a afecta nivelul colesterolului bun HDL
  • Mentine structura normala a vaselor de sange, prin limitarea depunerii colesterolului la nivelul peretilor arteriali
  • Contribuie la reducerea valorilor trigliceridelor
  • Protejeaza inima si sistemul circulator

Avantaje

  • 800 mg fitosteroli/ tableta – doza optima demonstrata de studiile clinice pentru mentinerea colesterolului in limite normale
  • Formula complexa cu actiune sinergica in combaterea colesterolului, protectia inimii si a vaselor de sange.

Compozitie:

Fitosteroli din Pin: 800 mg;
Bergamota (extract uscat): 50 mg;
Vitamina C: 20 mg;
Vitamina B1 (tiamina): 0,275 mg;
Vitamina B12: 0,625 µg.

Administrare:

O singura tableta pe zi este suficienta pentru mentinerea colesterolului in limite normale si 2 tablete pe zi pentru reducerea eficienta a acestuia. Se recomanda o cura 3 - 6 luni.

 

 

 

 

 

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE