Fertilovit F THY X 30 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Fertilovit F THY X 30 capsule - Catena

Fertilovit® FTHY este un aliment destinat scopurilor medicale special conceput pentru a satisface nevoile specifice ale femeilor cu tiroidita autoimuna ce planifica obtinerea unei sarcini. Autoimunitatea tiroidiana are ca rezultat inflamatia cronica asociata cu stresul oxidativ crescut si dezechilibre  hormonale. In consecinta, femeile afectatesufera adesea de tulburari de maturizare a ovocitelor asociate cu sangerare menstruala neregulata. Tulburarea duce la o cerere specific crescuta de vitamine si minerale, in care iodul trebuie evitat cu strictete. Seleniu in combinatie cu vitamina B12, doze mari de acid folic si alti nutrienti acopera aceasta cerere, sprijinind astfel femeile cu tiroidita autoimuna ce planifica sarcina.

Fertilovit® FTHY este un aliment incomplet nutritional, destinat scopurilor medicale speciale. Produsul trebuie utilizat sub supraveghere medicala. O dieta variata si echilibrata, precum si un stil de viata sanatos sunt importante. Va rugam sa nu il pastrati la indemana copiilor mici.

Instructiuni de folosire: Luati 1 capsula zilnic cu multa apa. Daca luati hormon tiroidieni, nu-i luati in acelasi timp cu Fertilovit® FTHY. Fierul din Fertilovit® FTHY se poate lega de hormoni, facandu-i ineficienti.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE