ABOCA Melilax adulti microclisma 6x10G

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

ABOCA Melilax adulti microclisma 6x10g - Catena

Ce este ABOCA Melilax adulti microclisma si la ce se utilizeaza?

ABOCA Melilax adulti microclisma este o solutie laxativa pe baza de miere, imbogatita cu fractia polizaharidica din Aloe si Nalba. Produsul este indicat in tratamentul constipatiei, iar datorita efectului calmant si protector asupra mucoasei rectale, poate fi utilizat si in cazul fisurilor anale, hemoroizilor sau colonului iritabil. De asemenea, poate fi folosit si in perioada de sarcina si alaptare.

Mod de administrare:

Produsul se recomanda adultilor si tinerilor peste 12 ani si poate fi utilizata o microclisma de 10 g, la nevoie. In caz de constipatie persistenta, se aplica 2 doze consecutiv.

Contraindicatii:

In caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului, nu este recomanda utilizarea acestuia.

Conditii de pastrare:

A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de surse de lumina si caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Data expirarii se refera la produsul pastrat in ambalajul original si in conditii corespunzatoare.

ABOCA Melilax adulti microclisma contine:

Promelaxin complex activ de miere si polizaharide din Aloe si Nalba, amestec hidrogliceric, suc de Lamaie, ulei esential de Lavanda.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE