Enterolactis buvabil DRY-CAP 12 facoane X 10 ml solutie

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Enterolactis buvabil DRY-CAP 12 facoane X 10 ml solutie - Catena

Supliment alimentar pe baza de L. casei DG (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572) cu fructoza. Contine minimum 8 miliarde celule vii per flacon.

L. casei DG continut in Enterolactis buvabil  este capabil sa restabileasca efectiv echilibrul microbian intestinal si sa exercite un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protectie impotriva bacteriilor „neprietenoase” de la nivelul tractului digestiv, impiedicand dezvoltarea bacteriilor cu potential nociv. Acest rezultat este obtinut gratie continutului ridicat de celule vii de L. casei DG in fiecare doza: Minimum  8 miliarde in fiecare flacon.

Enterolactis contribuie la o reconstituire rapida a ecosistemului bacterian natural, avand un rol esential in refacerea echilibrului intestinal. Este perfect pentru a coloniza in mod adecvat lumenul intestinal, fiind deosebit de util in caz de functionare intestinala defectuoasa.

Enterolactis este un adjuvant pretios in reechilibrarea florei microbiene intestinale alterate in caz de dismicrobisme intestinale datorate terapiei cu antibiotice, care se prezinta in general cu diaree si balonare abdominala sau ca urmare a dezechilibrelor alimentare. 

Indicatii

Administrarea de probiotice este indicata in refacerea florei bacteriene intestinale afectate de dezechilibrele alimentare sau ulterior terapiei cu antibiotice.

Doze recomandate si mod de administrare:

Copii peste 3 ani: 1 flacon / zi preferabil pe stomacul gol.

Adulti: 1 flacon de 2 ori pe zi, preferabil pe stomacul gol.

Pentru a putea fi eficient, produsul trebuie  utilizat in continuu 3 saptamani , cura putand fi repetata dupa o pauza de 2 luni.

In caz de administrare concomitenta cu antibiotice, Enterolactis se va lua la o diferenta de minim 3 ore de acesta.

Utilizarea Enterolacits este sigura si inofensiva, putand fi recomandata si gravidelor si femeilor care alapteaza. Produsul NU contine gluten si lactoza. Nu are contraindicatii. Este bine tolerat de adulti si copii.

 


PRODUSE RECOMANDATE

 • -20%
  Walmark Silimarina 1000 mg x 30 comprimate
 • -20%
  Secom L-arginine 1000mg x 30tb
 • -20%
  W Idelyn Urinal sirop x 150 ml

  Idelyn Urinal sirop X 150 ml

  Urinal® Sirop contine un ingredient activ important numit NutriCran™, Vaccinium macrocarpon – concentrat uscat din suc de merisor. Merisorul reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide,…

 • -16,68%
  Movial plus fluidart x 28caps.

  Movial plus fluidart X 28 capsule

  poate contribui la stimularea funcției fiziologica a sinoviocitelor (celule din cartilajul articular) responsabile pentru producerea lichidului sinovial putand creste astfel producția de lichid sinovial;…

 • 3 la pret de 2
  Benesio L-Arginina x 20 flacoane buvabile

  Benesio Arginina buvabila X 20 flacoane buvabile

  Benesio arginina buvabila ofera organismului un aport adecvat de l-arginina obtinuta din sursa naturala prin proces de fermentatie. Starile de oboseala sunt insotite adesea de tulburari de somn, modificari…

 • 3 la pret de 2
  Benesio Neuroalfa x 20 cps. moi

  Benesio Neuroalfa X 20 capsule moi

    Neuroalfa are o compozitie complexa, care ajuta la imbunatatirea memoriei, sustine sistemul nervos periferic si functiile cerebrale. Totodata, tinteste specific stresul oxidativ, actionand atat…


CELE MAI RECENTE ARTICOLE