Enterolactis Plus X 10 plicuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Enterolactis Plus X 10 plicuri - Catena

Supliment alimentar pe baza de L. casei DG (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572).

Contine minimum 24 miliarde celule vii per plic.

L. casei DG continut in Enterolactis Plus  este capabil sa restabileasca efectiv echilibrul microbian intestinal si sa exercite un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protectie impotriva agentilor patogeni. Acest rezultat este obtinut gratie continutului ridicat de celule vii de L. casei DG in fiecare doza: Nu mai puțin de 24 miliarde în fiecare plic.

Enterolactis Plus este perfect pentru a coloniza in mod adecvat lumenul intestinal si poate avea o gama larga de aplicatii terapeutice in caz de functionare intestinala defectuoasa.

Indicatii

Aportul de probiotice este indicat in reechilibrarea florei bacteriene intestinale afectata de dezechilibrele alimentare, terapia cu antibiotice si dereglarilor functionale.

Doze recomandate si mod de administrare:

Adulti: cate 1 plic, preferabil pe stomacul gol, de 1-2 ori pe zi; se dizolva in 100 ml apa, lapte sau alt lichid.

Copii peste 6 ani:  1 plic pe zi, preferabil pe stomacul gol,  se dizolva in 100 ml apa, lapte sau alt lichid.

Un tratament complet, pentru a fi eficace, trebuie sa dureze cel putin 2-3 saptamani si se reia, eventual, la un interval de 2 luni.

In caz de administrare concomitent cu antibiotice, Enterolactis Plus trebuie administrat la distanta de cel putin 3 ore de antibiotic.

Pentru persoanele predispuse la “diareea calatorului”, administrarea de Enterolactis Plus trebuie inceputa cu cel putin 1 saptamana inainte si continuata pe toata durata calatoriei.

Utilizarea Enterolactis Plus este considerata inofensiva, produsul putand fi folosit pe durata sarcinii li a alaptarii.

Produsul nu contine lactoza sau gluten.

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE