Foramen Set Calatorie Copii

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Foramen Set Calatorie Copii - Catena

Setul de ingrijire orala contine:

 
1. Foramen Gel Junior –Pasta de dinti gel pentru copii  Bi – fluor + Calciu -cod 312. 
Folosirea pastei de dinti de doua ori pe zi este un obicei sanatos care se formeaza inca din copilarie si asigurarea unei igiene dentare zilnice este primul pas pentru a tine cariile la distanta. Ingrijirea orala este esentiala la orice varsta, chiar si in cazul dintilor de lapte la copii, ajutandu-i pe cei mici sa aiba dinti puternici si sanatosi.
Foramen Gel Junior este o pasta de dinti copii, special formulata pentru nevoile de ingrijire dentara a celor mici. Pasta de dinti copii Foramen contine doua ingrediente esentiale pentru sanatatea dintilor: fluor si calciu.
Fluorul previne aparitia cariilor iar calciul intareste smaltul dintilor, protejandu-i. Aroma delicioasa de capsuni este favorita celor mici.
Gramaj: 50 ml
 
2. Foramen Infantil – Periuta pentru copii- cod 552
Periuta de dinti copii are peri extrafini perfect rotunjiti, care nu zgarie si nu ranesc gingia. Gatul flexibil absoarbe presiunea din timpul periajului, evitandu-se astfel ranirea gingiilor, iar capul mic permite curatarea spatiilor greu accesibile.
Periuta de dinti copii Foramen are o forma speciala, pentru a fi usor de folosit de cei mici, iar desenele amuzante de pe manerul ei fac din spalatul pe dinti o joaca. 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE