Corega Tabs bioformula x 30compr

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Corega Tabs bioformula x 30compr - Catena

Ce este Corega Bio Formula?

Corega Bio Formula - tablete efervescente cu efect antimicrobian de curatare pentru proteza dentara.
 

Cui se adreseaza Corega Bio Formula?

Dacă îți dorești o curăţare în profunzime, tabletele efervescente cu efect antibacterian COREGA pentru curăţarea protezei dentare sunt ideale pentru tine. 
 

Beneficii Corega Bio Formula

Tabletele efervescente Corega Bio Formula distrug 99,99% dintre bacteriile care determină respirația urât mirositoare*, iar atunci când sunt folosite zilnic, conform instructiunilor de folosire, ajută la îndepărtarea petelor persistente si la reducerea semnificativa a plăcii bacteriene.
 

De ce sa alegi Corega Bio Formula

Tabletele efervescente COREGA pentru curatarea protezei au o formulă non-abraziva. Astfel, ele curata fara sa zgarie si lasa, astfel, mai putine spatii propice dezvoltării bacteriilor si fungilor.

 

Cum se utilizeaza Corega Bio Formula?

Introdu o tableta efervescenta COREGA intr-un recipient cu apa foarte calda (nu fierbinte), in cantitate suficienta incat sa acopere proteza dentara. Lasa proteza in solutia obtinuta timp de 3-5 minute si curata proteza dentara cu solutia obtinuta, folosind o periuta de dinti cu peri moi. Apoi clateste proteza dentara sub jet de apa si arunca solutia ramasa imediat dupa utilizare.
 

Cum functioneaza Corega Bio Formula?

Corega Bio Formula are o formula creata special pentru a curata in profunzime proteza dentara, distrugand 99,99%* dintre bacteriile care determina respiratia urat mirositoare si iritarea gingiilor.
 
Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.
 
*in teste de laborator
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE