Parodontax Ultra Clean pasta de dinti x 75 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Parodontax Ultra Clean, 75 ml - Catena


Ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale*
Ajuta la redarea albului natural al dintilor;
Lasa o senzatie de curatenie si prospetime;
Ajuta la pastrarea aderentei gingiilor;
Ajuta la indepartarea placii bacteriene*
Contine fluor pentru protectie impotriva cariilor si intarirea smaltului dintilor;
 
 
* prin utilizare continua, de doua ori pe zi
 
Cum actioneaza pasta de dinti parodontax Ultra Clean?
 
Pasta de dinti parodontax Ultra Clean este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar. Are in compozitie particule fine de bicarbonat de sodiu si ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale fiind de 4 ori mai eficienta in indepartarea placii bacteriene, principala cauza a sangerarilor gingivale, comparativ cu o pasta de dinti fara bicarbonat de sodiu, prin periaj de doua ori pe zi.
 
 Pe masura ce iti periezi dintii, particulele fine de bicarbonat de sodiu penetreaza placa bacteriana, pentru a ajuta la descompunerea si indepartarea mai usoara a acesteia. in plus, are proprietati suplimentare de curatare prin particulele abrazive de siliciu, redand albul natural al dintilor, prin indepartarea blanda a petelor dentare superficiale. 
Sangerarea gingivala poate fi unul din primele semne ale afectiunii gingivale. Lasata netratata, afectiunea gingivala poate evolua catre boala parodontala, una din cauzele majore ale caderii dintilor.
Este dovedit clinic ca prin utilizare continua, de doua ori pe zi, pastele de dinti parodontax ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale.
Pentru rezultate optime, este indicat ca pasta de dinti parodontax sa fie folosita impreuna cu periuta de dinti parodontax si apa de gura parodontax.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE