Isomar Spray Alergii, 30ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Isomar Spray Alergii, 30ml - Catena

Isomar Spray Alergii - Elibereaza nasul de excesul de mucozitati in cazul alergiilor sau racelilor.

Copii peste 6 ani si adulti

Beneficii Isomar Spray Alergii:

Isomar este un produs ce actioneaza ca un calmant si hidratant pentru caile respiratorii iritate in cazul racelilor si alergiilor. Acesta contine componente care actioneaza sinergic, permitand astfel o dubla actiune, atat preventiva cat si curativa a simptomelor.
Cand vine vorba de raceala sau alergii, Isomar ajuta la protejarea mucoasei prin proprietatile sale emoliente ale betaglucanului care pot ameliora uscaciunea si iritarea, caracteristice acestor stari.
Produsul lupta impotriva dezvoltarii bacteriilor, creand un efect de bariera impotriva alergenilor si combatand uscaciunea si roseata mucoasei. In plus, Isomar ajuta la eliminarea mucozitatilor.

 

Ingrediente Isomar Spray Alergii:

 •   Apa de mare din parcul marin Cinque Terre – purificata si adusa la izotonicitate (0.9%) in clorura de sodiu - e indicata pentru hidratarea si igienizarea foselor nazale. Igiena zilnica ajuta prevenirea proliferarii bacteriilor si raspandirea alergenilor, agentilor iritanti. 
 •  Sucul de Aloe Vera si mucilagiile de nalba – creaza un film fin protector ce previne contactul alergenilor si bacteriilor cu mucoasa. 
 •  Betaglucanul – o substanta naturala separata din drojdie are proprietati  imunostimulante si corecteaza uscaciunea, iritatiile (roseata) mucoasei. Ajuta mentinerea produsului pe mucoasa. 
 •  Uleiul esential de eucalipt confera senzatie de prospetime si stare de bine cailor respiratorii superioare.

 

Mod de utilizare Isomar Spray Alergii:

 ½ nebulizari pe nara

Consultati instructiunile si avertizarile prezente pe ambalaje. 

Atentie!

A nu se lasa indemana copiilor. Sa se utilizeze exclusiv pentru recomandarile mentionate. Nu contine gaz. A nu se utiliza pentru copii mai mici de 2 ani. A nu se folosi in caz de alergie la una dintre componente. A se pastra la temperatura camerei.  A se proteja de lumina si sursa de caldura. Lipsa integritatii ambalajului poate deteriora caracteristicile si functionalitatea. A nu se utiliza dupa termenul de valabilitate. Pentru folosirea de catre femeile gravide consultati medicul.ISOMAR oferă siguranţa acţiunii complet naturale, ce respectă echilibrul complex al mucoaselor

Zona Parcului Marin Cinque Terre se caracterizează prin coaste pietroase expuse spre mare, stânci ce coboară abrupt în mare, curenţi sub marini puternici, un grad mare de oxigenare a apei și bogăţie de săruri minerale și oligo elemente ce provin din continua spargere a valurilor pe stânci, producând o adevărată eroziune. Aceste ape sunt cele mai indicate pentru uz clinic și terapeutic de Hidrologie Medicală, Talazo terapie, igiena mucoaselor. 
Prelevarea apei se face într-o anumită locaţie în mare (la 3,5 mile distanţă de coastă, de la o adâncime de 6 metri) unde concentraţia de iod este mare, printr-o metodă ce asigură eliminarea impurităţilor organice și anorganice și împiedică orice contaminare posibilă externă cu agenţi poluanţi 

Apa de mare din Parcul Marin Cinque Terre reprezinta un complex de elemente esentiale vitale reinnoirii celulare. Sarurile minerale, prezente in apa de mare, ajuta la refacerea filosofiei celulare naturale. Malul marii contine o formatiune unica de roci ce imbogatesc apa cu o larga varietate de ioni (Mangan, Cupru, Fier, Zinc, etc) esentiali metabolismului celular si care nu se regasesc in alte mari.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Dependenta de picaturi de nas: sfaturi si solutii
  Dependenta de picaturi de nas: sfaturi si solutii

  Majoritatea oamenilor se confrunta macar o data pe an cu secretii apoase si congestie nazala din cauza alergiilor sezoniere, a racelilor sau gripelor, aspect ce poate afecta calitatea vietii. Astfel,…

 • 5 solutii pentru nas infundat la copii
  5 solutii pentru nas infundat la copii

  Congestia nazala (denumirea medicala) sau nasul infundat apare ca simptom al unei viroze, al gripei sau al unei alergii. Desi nu este o situatie medicala care sa va trimita la doctor, este un disconfort…