Kotex Tampoane interne Active Super, 16 bucati

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Kotex Tampoane interne Active Super, 16 bucati - Catena

Tampoanele interne Active Super Kotex sunt sigure, igienice si usor de utilizat. Datorita invelisului moale si capatului subtire, sunt tampoane usor de inserat si ofera confort in utilizare. Tampoanele Kotex® se extind uniform si se adapteaza perfect formei corpului. 
 

Cum se utilizeaza Kotex Tampoane interne Active Super

 
Spalati-va bine mainile. Pentru a deschide invelisul rasucit, tineti tamponul ferm de fiecare parte a liniei punctate si rasuciti brusc in directii opuse.
 
Trageti firul si asigurati-va ca firele sunt legate intre ele si fixate bine.
 
Introduceti degetul aratator in capatul tamponului, unde este pozitionat firul. Incercati sa ramaneti cat mai relaxata posibil, de exemplu, stati cu un picior pe toaleta sau pe un scaun. Inclinati tamponul spre partea inferioara a spatelui si introduceti-l usor in vagin, impingandu-l cu degetul aratator atat cat se poate.
 
Nu ar trebui sa simtiti tamponul daca l-ati introdus corect. Firul trebuie, de asemenea, sa ramana in afara corpului.
 
Schimbati tampoanele la fiecare patru - opt ore. Pentru a scoate tamponul, trageti firul.
 

TOXIC SHOCK SYNDROME

 
Sindromul socului toxic (TSS) este o afectiune rara, dar grava, care poate fi suferita de barbati, femei si copii. In unele cazuri, TSS este asociat cu utilizarea tampoanelor.
 
TSS poate fi vindecat cu succes daca este detectat devreme, iar majoritatea pacientilor se recupereaza complet. Daca in timpul menstruatiei, apar urmatoarele simptome: temperatura foarte ridicata (peste 39 de grade Celsius), eruptie cutanata, varsaturi, diaree si ameteala, durere in gat sau lesin - scoateti tamponul imediat si consultati un medic. Luati aceasta nota impreuna cu dvs.
 
Utilizarea corecta a tampoanelor in conformitate cu aceasta instructiune va reduce riscul TSS.
 
  • Spalati-va bine mainile inainte de a utiliza un tampon.
  • Schimbati tampoanele in medie la fiecare 4-8 ore.
  • Se recomanda folosirea tampoanelor feminine externe noaptea
  • Va rugam sa fiti atenti la alegerea tampoanelor, sa observati dimensiunea si absorbtia acestora. De exemplu, utilizati Mini pentru fluxul redus , Regular pentru fluxul mediu/moderat si Super pentru fluxul abundent.
 
Verificati daca ati inlaturat ultimul tampon atunci cand menstruatia s-a terminat. Nu utilizati tampoane interne inainte si dupa menstruatie.
 
Nu utilizati mai mult de un tampon la un moment dat. Pentru a preveni scurgerile, utilizati suplimentar un tampon zilnic.
 
Cititi cu atentie aceasta instructiune si pastrati-o la indemana pentru a ne contacta, daca este necesar.
 
Nu reutilizati niciodata un tampon.

PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE