Aptamil Junior 1+ - Lapte pentru copii de peste 1 an, 800g

-13,32%
Aptamil Junior 1+  - Lapte pentru copii de peste 1 an, 800g
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Aptamil Junior 1+ - Lapte pentru copii de peste 1 an, 800g - Catena

Dupa varsta de un an, cel mic are nevoi nutritionale speciale, care sa ii asigure o crestere si dezvoltare armonioasa. O alimentatie adecvata varstei ii va oferi nutrientii necesari pentru cresterea si dezvoltarea oaselor, pentru mentinerea bunei functionari a sistemului imunitar si pentru o dezvoltare cognitiva normala. 
 
Lapte praf Aptamil 1 plus: lapte praf pentru copiii de peste un an care il ajuta pe puiul tau sa creasca mare si puternic. Lapte praf Aptamil 1 plus contine un complex unic de nutrienti, precum si vitaminele A, C si D necesare pentru o dezvoltare optima. 
 
Lapte praf Aptamil 1 plus  este un lapte de crestere imbogatit cu minerale precum zinc si fier, precum si cu un complex de vitamine ce apara sistemul imunitar al copiilor. 

 

Lapte praf Aptamil 1 plus beneficii

  • Vitamina D sustine buna functionare a sistemului imunitar si sustine cresterea oaselor si a dintilor;
  • Vitamina C contribuie la functionarea sistemului imunitar si nervos;
  • Vitamina D contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului;
  • Vitamina C sustine metabolismul energetic normal;
  • Vitamina C contribuie al formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a gingiilor, oaselor, dintilor si a ligamentelor; 
  • Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale, la metabolismul normal al fierului si la mentinerea sanatatii pielii.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE