Hipp Anti-Reflux AR formula de lapte speciala +0 luni, 300g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Hipp Anti-Reflux AR formula de lapte speciala +0 luni, 300g - Catena

Hipp Anti-Reflux AR formula de lapte speciala +0 luni este un dietetic pentru scopuri medicale special, de la nastere. Formula previne refluxul laptelui in esofag, in cazurile de eructatie si reflux. Faina de roscove din compozitia este un agent natural de ingrosare care ii ofera consistenta formulei de lapte, astfel, laptele ramane mai usor in stomac si refluxul in esofag este redus. Simptomele bebelusului ar trebui sa se amelioreze dupa cateva zile de folosire a formulei HiPP Anti-Reflux, care asigura toti nutrientii necesari.

Ingrediente: Lapte degresat, produs din zer, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), maltodextrina, agent de ingrosare faina de roscove, lactoza, carbonat de calciu, uleiuri LCP³ (ulei de peste, ulei vegetal din mortierella alpina), clorura de calciu, ortofosfati de calciu, L-tirozina, clorura de potasiu, vitamina C, L-fenilalanina, L-triptofan, sulfat de zinc, sulfat de fier, stabilizator acid lactic, carbonat de magneziu, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus ®4fermentum hereditum), niacina, clorura de sodiu, vitamina A, vitamina E, acid pantotenic, complex cupru-lizina, vitamina B, vitamina B, vitamina B, iodat de potasiu, sulfat de mangan, acid folic, 162vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D, biotina, vitamina B.12 fara Organisme Modificate Genetic 34LCP: acizi grasi polinesaturati cu lant lung/ Lactobacillus fermentum CECT5716, ulei de palmier, din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente.

Mod de administrare:

HiPP AR Organic este potrivita pentru regimul dietetic al refluxului si eructatiilor sugarilor si poate fi folosita sub supraveghere medicala, de la nastere, ca hrana unica. Faina naturala de roscove este o fibra dietetica naturala, valoroasa. Din acest motiv, ati putea observa ca bebelusul are scaune mai moi, dupa consumul de HiPP AR Organic

Fierbeti apa proaspata de fiecare data cand preparati laptele si raciti-o pana la aprox. 40-50 °C. Turnati 2/3 din apa necesara (conform tabelului) intr-o sticla de biberon curata. Umpleti masura dozatoare din pachet, iar surplusul inlaturati-l cu varful unui cutit.Adaugati cantitatea necesara de HiPP AR Organic in sticla in care ati pus cele 2/3 din apa fiarta si racita. Inchideti sticla si agitati bine, apoi adaugati apa ramasa si mai agitati bine de cateva ori. Dupa preparare, lasati biberonul in repaus 7 minute si apoi agitati din nou, de cateva ori. Apoi verificati daca s-a racit pana la temperatura optima de aprox. 37°C. Daca nu, lasati sa se raceasca pana la aceasta temperatura.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE