Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna, +4 luni, 250g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna, +4 luni, 250g - Catena

Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna; varsta recomandata +4 luni. Contine lapte de continuare de calitate ecologica, fructe delicioase si cereale (orez), din agricultura ecologica.  
 
Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna se prepara cu apa. Formula de lapte si cereale cu mar de la Hipp este potrivita ca masa completa de seara, pentru copiii care au inceput diversificarea, in completarea alaptarii sau hranirii cu biberonul.
 
In compozitia Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna intra urmatoarele: calciu & vitamina D (importante pentru formarea oaselor), iod (pentru functionarea glandei tiroide), zinc & vitamina A (pentru intarirea sistemului de aparare al organismului), vitamina C (necesara pentru absorbtia fierului), vitamina B1 (necesara pentru a furniza energie).
Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna nu contine zaharuri, fara arome artificiale, fara adaos de coloranti si conservanti. Ingredientele din Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna contin zaharuri in mod natural. 
 

Lista completa de ingrediente Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna

 
42% lapte de continuare (produs din zer, lapte praf degresat), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), faina de orez, vitamina C, sulfat feros, sulfat de zinc, vitamina E, niacina, acid pantotenic, vitamina B1, vitamina A, iodat de potasiu, vitamina B6, vitamina B2, acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, sulfat de cupru, vitamina D, biotina, fulgi de cereale (orez, 10% mei din faina integrala), 11% concentrat de suc de mere cu aciditate scazuta, extract de mere, carbonat de calciu, vitamina B1, vitamina A, vitamina D.
 

Recomandari de depozitare si consum

 
Hipp Lapte si Cereale cu mar - Noapte Buna se pastreaza la temperatura camerei intr-un loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui. A se folosi in 3-4 saptamani din momentul deschiderii.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE